Čestitam, ljuba ženska

Uspešno si se prijavila na brezplačne spletne delavnice
4 dnevno popotovanje k sebi

Se že veselim, da potujeva skupaj. Vem, da bova veliko ozavestili, očistili, transformirali in seveda zdravili in napolnili.

Brezplačno popotovanje se prične v soboto, 15. oktobra ob 20.30. Ne skrbi, o pričetku te bom še spomnila preko elektronske pošte.

Potekalo bo preko ZOOM-a in v FB skupini Ženska Esenca ❤️ Prizemljene, Strastne in Srčne, kjer bodo na voljo tudi posnetki. Povezavo do ZOOM dogodka sem ti ravno poslala na tvoj email, ponovno pa ga pošljem nekaj ur pred začetkom druženj.

Če želiš na brezplačno popotovanje povabiti tudi svoje prijateljice, jim posreduj to povezavo: www.majaea.si/4-dnevno-popotovanje-k-sebi

Sedaj pa odklikaj v svoj email, katerega si vpisala na prejšnji strani, ter poišči mail z pošiljateljem "Maja Radej - Majaea" (ne pozabi pogledati tudi v mapo “Promocije”) in prenesi sporočilo iz mape “Promocije” v “Prejeto” ali “Inbox”. Tako boš lahko sledila 4 dnevnemu popotovanju.

Se vidiva kmalu!

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.