4 dnevno popotovanje k sebi

4 brezplačne spletne delavnice

Ti manjka stika s sabo?

Te kliče povezovanje s svojo sočno žensko in negovanje ženskosti?

Te zanimajo čakre in vaje za negovanje njih?

Se želiš globlje začutiti?

Odpiram prostor za nežno, čutno, srčno popotovanje k sebi, da se mehko začutimo in obnovimo svojo energijo.

Si pripravljena, da se ponovno začutiš in da na široko odpreš svoje srce sebi?

Se nežno obdaš z ljubeznijo, mehkobo, mirom in se potopiš v svojo ženskost.
Dobrodošla na popotovanju k svoji duši.

Ljuba ženska. 

4 dnevno brezplačno popotovanje bo potekalo preko ZOOM-a z začetkom v soboto, 15. oktobra ob 20.30.  

4 dni,
sobota, nedelja, ponedeljek in sreda, se ti bom v živo ob 20.30 oglasila preko zooma in vsak dan se bomo posvetile drugi tematiki.  

Najprej ti bom razložila malo teorije, nato pa s praktičnimi nalogami, vajami, energijskimi tehnikami in meditacijami odpirale, čistile, zdravile in polnile čakre, se odpirale ženski energiji, sočni notranji kraljici in se negovale. 

Vsak dan me boš lahko vprašala karkoli te bo zanimalo.

Popotovanje se prične v soboto, 15.oktobra ob 20.30.

Program popotovanja

1. dan, SOBOTA. 15.10. ob 20.30 

ČAKRE – odpiranje, polnjenje, negovanje naših energijskih centrov. Spoznale bomo čakre in se naučile vaje za negovanje naših energijskih centrov. Tako boš vaje lahko delala tudi sama. 

 

2. dan, NEDELJA, 16.10. ob 20.30 

SOČNA ŽENSKA – prebujanje primarne ženske energije, aktivacija notranje drzne in divje ženske. Poglobile se bomo v telo in se globoko utelesile, tako se bomo povezale z našim bistvom, notranji žensko energijo. 

 

3. dan, PONEDELJEK, 17.10. ob 20.30

ČUSTVA IN ČUTENJE – čustvena inteligenca, prepoznavanje čustev in kratka čustvena terapija. Pridobile bomo razumevanje glede čustev in kako ”delati” z njimi. 

 

4. dan, SREDA, 19.10. ob 20.30

NEGOVANJE ŽENSKISTI – odpiranje srčne čakre, globoka notranja regeneracija in obnova. Zadnji dan pa se bomo globoko sprostile in obnovile. Nabrale si bomo novih moči in se nežno pobožale navznoter. 

Si pripravljena, da se končno globoko povežeš s sabo?
Hitro se prijavi, saj se popotovanje prične že v soboto, 15. oktobra ob 20.30.

Popotovanje je namenjeno prav vsem, ki želijo v svoje življenje prinesti več zavedanja sebe, več obilja, ljubezni, nežnosti in bolj harmonične odnose. Vabljene vse, ki ste pripravljene narediti korak naprej v življenju, ki imate dovolj enih in istih situacij, težav in izzivov in želite svoje doživljanje življenja vzeti v svoje roke.   

Si za? 🙂 Prijavi se na 4 dnevno popotovanje k sebi - 4 brezplačne spletne delavnice

O meni

Živjo, moje ime je Maja. 

Sem srčna raziskovalka svojih osebnih globin in življenja. Učim energijske tehnike in vaje za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre, vodim različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, učim vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Največja strast so čustvene globine, pomagam pri reševanju travm in bolečin iz preteklosti, ujetih in potlačenih čustvih in zdravljenju ranjenega otroka.

Nadvse uživam, ko ženskam pomagam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, iskrenosti in ranljivosti.

Prirejam individualne in skupinske delavnice, tečaje po celi Sloveniji in preko spleta.

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.