Čestitam, ljuba ženska

Uspešno si se prijavila na brezplačno spletno popotovanje:
4 dni za odprto srce.

Se že veselim, da greva skupaj na čudovito globoko popotovanje v srce. Vem, da bova veliko ozavestili, očistili, transformirali in seveda zdravili in napolnili.

Brezplačno popotovanje se prične v ponedeljek, 14. februarja ob 20.00. Ne skrbi, o pričetku te bom še spomnila preko elektronske pošte.

Potekalo bo preko ZOOM-a, povezavo do dogodka sem ti ravno poslala na tvoj email, ponovno pa ga pošljem nekaj ur pred začetkom druženj.

Če želiš na brezplačno popotovanje povabiti tudi svoje prijateljice, jim posreduj to povezavo: https://www.majaea.si/4-dni-za-odprto-srce/

Sedaj pa odklikaj v svoj email (katerega si vpisala) na prejšnji strani, ter poišči mail z pošiljateljem "Maja Radej - Majaea" (ne pozabi pogledati tudi v mapo “Promocije”) in prenesi sporočilo iz mape “Promocije” v “Prejeto” ali “Inbox”. Tako boš lahko sledila 4 dnevnemu popotovanju.

Se vidiva kmalu!

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.