Ženski krog s plesom

Ljuba ženska

Hrepeniš po ženskem druženju? Po prijetnem, nežnem, mirnem večeru, da se sprostiš, umiriš in napolniš svoje baterije? Si želiš prostora, kjer boš počutila varno, da boš lahko iskreno in ranljivo izrazila tisto, kar morda drugje ne moreš? Obožuješ ples in si želiš prebuditi svojo notranjo divjo in drzno žensko in se podati na čutno, svobodno gibanje ob glasbi?

Vabim te na žensko popotovanje k sebi, v svoje srce, telo in maternico. Vabim te na 2,5 urno popotovanje v prebujeno ženskost.

Ženski krog je žensko druženje, ki temelji na srči podpori, povezovanju, iskrenosti, nežnosti in ranljivosti. Rdeči šotor, kjer lahko ženske izrazimo tiste dele sebe, ki jih morda v vsakdanjem življenju ne moremo. Govorimo lahko o občutkih, dogajanju, izzivih, ki jih imamo v življenju. Karkoli nas bremeni. Podpora drugih žensk, ljubezniva prisotnost in varen prostor nam pomaga, da se lahko še bolj odpremo življenju in z ljubeznijo sprejmemo vse, kar spoznamo o sebi.

Preko večera se bomo sprostile, umirile, predale svoje skrbi, obveznosti, stres in nemir in se obdale v mehkobo ljubezni, miru in zaupanja. Skupaj bomo delale različne vaje in tehnike za povezovanje s svojim telesom, čutenjem svojega telesa in utišanje misli. Ustvarile bomo močno povezavo z mati Zemljo in višjimi zavestmi, odprle čakre, ustvarile notranjo pretočnost, prebudile kreativno energijo in se prepustile vodstvu ženske esence.

Ali veš, da je najbolj ženstvena meditacija prav ples? Zato bomo drug del večera namenile nežnemu, čutnemu gibanju ob glasbi, ki se bo prelevil v divje, drzno, prizemljeno izražanje naše notranje strastne ženske. Da napolnimo svoje rezervarčke užitka, energije in nežnosti do sebe.

Delavnica bo potekala preko spleta.

Prispevek 25€

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja