Nežna, Sijoča in Drzna
Bojevnica Ljubezni

3 mesečno spletno popotovanje

Čutiš, da potrebuješ več časa zase?

Si želiš živeti bolj v ženski energiji?

Ti manjka, tiste redne prakse meditacije, umirjanja, sproščanja in spuščanje starega?

Bi rada predala stare vzorce, prepričanja in notranje bolečine, ki ti ne služijo več?

Draga ženska

Si veliko v stresu, preobremenjena in čutiš, da si premalokrat vzameš čas zase, da se sprostiš, umiriš, povežeš s sabo, odpreš svoje srce? Ti manjka discipline, tiste redne duhovne in osebnostne prakse, ki bi ti prinesle še večje uspehe? Oh ja, to mi je zelo znano. 

Prejemam veliko vaših sporočil, v katerih me prosite za usmeritve, pomoč, kako sploh delati na sebi. Kaj narediti vsak dan, kaj je pomembno? Te vaje, pa tiste meditacije, pa teji pristopi, ahhh, hitro se lahko izgubiš med vsem tem. 

Ne skrbi, zate imam rešitev. 

Zate sem pripravila čudovito, globoko in osvobajajoče 3 mesečno popotovanje (kar 12 srečanj), kjer bomo delale vse, kar sodobna ženska potrebuje, da je polna energije, sproščena, radostna, vesela, več v ženski energiji, sijoča in polna življenja.  

 

Vabljena na spletno popotovanje (12 srečanj), ki te bo ponovno povezalo s svojo čutno žensko esenco, maternico, kreativno energijo in srcem. Pomagalo ti bo, da boš ponovno našla svojo prizemljeno, sijočo in srčno notranjo žensko. Žensko, ki ve kaj hoče, ki zna postaviti meje, je stabilna in močna, hkrati pa mehka in srčna.

Samo zate sem pripravila 3 mesečno popotovanje Nežna, Sijoča in Drzna Bojevnica Ljubezni, v katerem se bomo dotaknile in učile vaj, metod, energijskih tehnik in redno skrbela za svojo energijo, počutje, čustvna, misli, duhovno in osebno rast. Tako se bomo opolnomočile in poskrbele za vse nivoje našega bitja.

Vabim te na spletno popotovanje, ki bo dolgo 12 srečanj po 1 uro na teden. 12 tednov se bomo srečevale preko spletna in vsak teden delale na drugem aspektu izzivov sodobne ženske.

Učile in izvajale bomo energijske tehnike, vaje, meditacije in molitve za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker. Pobožale se bomo z dihalnimi in vizualizacijskimi tehnikami za prebujanje ženske esence in izvajale vaje, tehnike in meditacije za čiščenje, zdravljenje in osvobajanje maternice. Zdravile bomo notranjo ranjeno deklico, odstranjevale omejujoča prepričanja in prepustile zdravilnemu ženskemu krogu. Poleg tega pa spoznale polno majhnih ritualov in obredov za lepši in bolj sijoči dan.

Teme spletnega popotovanja

Prebujanje pretočnosti in fliudnosti v telesu, čustvih, mislih in življenju

Vaje, energijske tehnike in metode za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker

Kako živeti bolj ženstveno? 

Prebujanje SVETLOBE ženske energije

Prebujanje ZEMELJSKEGA principa (teme) ženske energije

Kreiranje iz maternice; yoni, jajčniki in maternica

Pregled in zdravljenje ustvarjalnega templja – maternice

Stabilnost, notranja varnost in odločnost

Zdravljenje notranje ranjene deklice – čustvena terapija

Odstranjevanje omejajočih prepričanj – terapija mentalnih blokad

Meditacije za umirjanje, manifestacijo obilja, povezovanje z višjim jazom,…

Rekapitulacija

Vsako delavnico bomo poleg zgornjega naredile še:
Spustile vse napetosti, strahove, dvome, skrbi in izzive.
Se dobro prizemljile in začutile svojo notranjo varnost.
Odprle čakre, poravnale avro in našo energijo.
Prebudile Žensko Esenco in se obdale v nežnost ter ljubezen do sebe.
Umirile in si dale nekaj božansko dobrega.

To pa še ni vse!

Poleg 3 mesečnega druženja v živo, bom kar 5x odgovarjala na vaša vprašanja v obliki skupinskega coaching, tako me boš lahko vprašala, karkoli te bo zanimalo in te tako še bolj podprla v tvojem osebnem procesu.

Za še večjo podporo ena drugi boš lahko pristopila v intimno zasebno Facebook skupino, kjer se bomo družile vse NEŽNE, SIJOČE IN DRZNE ŽENSKE. V tej posebni FB skupini bomo lahko delile svoje izkušnje, spoznanja, se podpirale in si svetovale.

3 mesečno popotovanje (kar 12 srečanj) bo potekalo ob ponedeljkih od 19.00 do 20.00, z začetkom v ponedeljek, 14. junija ob 19.00.

Na voljo bodo posnetki, tako da boš lahko vse vaje delala z zamikom, v svojem tempu in času.

Vse do sedaj omenjeno je vsebina paleta ČAROBNA ŽENSKA, ki vsebuje 3 mesečno popotovanje + 5 skupinskih coachingov (60 minut odgovarjam na vaša vprašanja) + zasebna FB skupina. Cena paketa čarobna ženska je samo samo 300€.

Kaj pa, če ti povem, da obstaja še nekaj več?

Si želiš še več moje podpore in vodstva?

Zate sem pripravila še paket BOGINJA, kjer te bom z mojim osebnim vodstvom podpirala še v večje globine in večje spremembe v tvojem življenju. Pomagala ti bom, da boš v življenju lahko naredila še večje korake naprej v bolj harmonično, radostno, srčno, strastno in polno življenje.

paket BOGINJA poleg vsega iz paketa ČAROBNA ŽENSKA vsebuje še: 

5 (60 minutnih) individualnih osebnih svetovanj preko spleta

Tako se bova 1x na teden družile skupaj v spletnem popotovanje + skoraj vsak drugi teden še dodatna individualna delavnica v dolžini 60 minut.  

Paket BOGINJA te bo maksimalno podprl pri tvojem preporodu v pravo božansko žensko. Moja 100% podpora tekom 3 mesečnega popotovanja ti bo pomagala, še do večje osvoboditve, do več ljubezni, radosti in veselja v tvojem življenju. Pomagala in svetovala ti bom glede vseh tvojih težav in izzivov, intuitivno bom brala tvoje dušne zapise, podaja sporočila vodnikov, mojstrov in angelov in skupaj bova dosegli tako zelo veliko. 

Ampak POZOR, paket BOGINJA je na voljo za samo za 5 žensk! Samo 5 mest je na voljo za moje celostno vodstvo in podoro, zato ne premišljuj preveč, da se mesta ne zasedejo!

Cena paketa BOGINJA, ki vsebuje 3 mesečno popotovanje + 5 individualnih 60 minutnih terapij + 5 skupinskih coachingov (60 minut odgovarjam na vaša vprašanja) + zasebno FB skupino popotovanja je samo 500€.

Paket ČAROBNA ŽENSKA

3 mesečno spletno popotovanje

5x skupinski coaching – 1 uro odgovarjam na vaša vprašanja

zasebna FB skupina 

Cena samo 300€

Plačilo je možno na 3 obroke. 

Paket BOGINJA (samo 5 prostih mest)

3 mesečno spletno popotovanje

5 individualnih terapij (60 minut)

5x skupinski coaching – 1 uro ogovarjam na vaša vprašanja 

zasebna FB skupina

Cena samo 500€ 

Plačilo je možno na 3 obroke.

Zaradi poletja in dopustov si jemljem možnost, da bom 1x ali 2x naše srečanje v naprej posnela in ob pravem času naložila v FB skupino.
Možno je, da bomo do 3x prestavile dan našega srečanja (na kak drugi dan v tistem tednu - se bomo dogovorile kateri dan vam bo najbolj ustrezal) zaradi moje menstruacije. 1. dan menstruacije nimam delavnic, ker imam menstrualni počitek.

O meni

Živjo, moje ime je Maja. Sem prizemljena, strastna, srčna in ženstvena. Sem učiteljica energijskih tehnik in vaj za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre, vodim različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, učim vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Pri mojem delu je velik poudaren na čutenju in čustveni inteligenci. 

Najbolj uživam, ko pomagam ženskam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, iskrenosti in ranljivosti. 

Prirejam individualne, partnerske in skupinske delavnice ter tečaje v Ljubljani, Mariboru, Kranju, v Boštanju pri Sevnici in na Jesenicah, tečaje Dvig Ženske Esence, delavnice Rebirthinga, spletne delavnice in delavnice Prebudi povezavo s svojo maternico.

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.