Plavanje z delfini v Egiptu,

v energijskem portalu koralnega grebena Satye

7 dnevno popotovanje
8. 12. - 15. 12. 2024

7 dni za prebujanje radosti, srčnosti in sidranje svetlobne zavesti delfinov

Dobrodošel in dobrodošla, da se nam pridružiš na raziskovanju osupljivega koralnega grebena Sataya, kjer se bomo povezovali z divjimi delfini, neverjetnim podvodnim življenjem, prebujali svoje skrite potenciale radosti, igrivosti in srčnosti v globokem sidranju sebe v osrčju Rdečega morja.

beautiful dolphin jumped from sea wave at sunset time

V pozno jesenskem času, ko že precej pogrešamo sonce, toploto in plavanje v morju, se bomo odpravili na naše duhovno potovanje – Plavanje z delfini v vodnem svetišču koralnega grebena Sataye v Egiptu.

Prišel je klic delfinov, ki nam želijo predati svetlobne kode zavesti, za naše celostno prebujenje zavesti in srca. Vabijo nas v stanje radosti, igrivosti, lahkotnosti in v zavest enosti katera je njihovo naravno stanje. Potopimo se z delfini v globino naše biti. Naše srce je mogočen portal, ki čaka na nas. 

Poleg drugih bitij z višjo zavestjo na Zemlji so tudi delfini porodne babice novega človeka. Vedno so bili med svetimi čuvarji planeta in božanske matrice življenja. Preko mogočnega polja zavesti, ki ga vzdržujejo, se bomo lahko tudi sami lažje spominjali kdo v resnici smo in to integrirali v svoje vsakdanje življenje. 

Na koralnem grebenu Sataye bomo lahko več ur na dan v vodi plavali z njimi. Ti delfini se svobodno gibajo v svojem naravnem okolju in se iz želje po stiku in komunikaciji sami približajo ljudem.

Intuitivno bomo usmerjali program glede na potrebe naše skupine z namenom, da bodo optimalni pogoji za samozdravljenje kar vključuje tudi dovolj samonegovanja in sprostitve. Vsak dan bo možnost skupnega izvajanja gibalno dihalnih tehnik, meditacij, poglobljenih delitvenih krogov, zvočnih kopeli, svobodnega plesa in prostora za počitek. Na voljo bodo tudi individualne terapije. Vsak bo lahko sledil lastnim željam in intuitivnim vzgibom, ki bodo njega najbolj podprli.

Klicu delfinov smo se odzvali Maja Radej, Kamai Serafi in Dario Sever, da organiziramo to potovanje, delimo svoje darove in držimo prostor za magična izkustva vseh udeleženih na našem potovanju.

KAJ VKLJUČUJE POTOVANJE
- 7 nočitev na veliki prostorni jahti, ki bo samo naša
- All inclusive vseh 7 dni na jahti, vključno z vodičema v vodi, ki bosta poskrbela za popolno varnost vsakega izmed nas
- 5 - 6 dni etičnega plavanja z delfini v njihovem naravnem okolju. Med njimi bomo v višji zavesti po več ur na dan
- Snorkljanje na čudovitih koralnih grebenih v rajskem zalivu Sataya reef

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE
- 5 – 6 dni vodenega plavanja z izkušenimi vodiči in izkustva z delfini, kar nas bo odpiralo v prostor za popolno božansko izkušnjo z delfini
- globoko izkustvo templja mistične Sataye
- dnevno vodenje, podpora in individualni uvidi, krogi opolnomočenja, meditacije, ki bodo lahkotne vendar transformativne
- čas za odmik: Sataya je edinstven kraj, kjer tišina sredi morja spregovori
- 7 noči na jahti, kjer se bomo v mirni laguni prebujali v čarobnost sončnega vzhoda na Sataya Dolphin koralnem grebenu in prvi zaplavali z delfini v Sataya reefu, ki je eden največjih čudes naravnega morskega sveta
- večerni krogi, nepozabni zahodi sredi morja , neopisljiva veličina nočnega nebesnega svoda
- raziskovanje, snorkljanje neokrnjenega koralnega grebena Sataye
- retreat vključuje tudi 1-2 pripravljalna spletna srečanja

PRIJAVA

Maja

Sem srčna raziskovalka svojih osebnih globin in življenja. Učim energijske tehnike in vaje za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre, vodim različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, učim vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Največja strast so čustvene globine, pomagam pri reševanju travm in bolečin iz preteklosti, ujetih in potlačenih čustvih in zdravljenju ranjenega otroka.

Nadvse uživam, ko ženskam pomagam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, iskrenosti in ranljivosti.

Prirejam individualne in skupinske delavnice, tečaje po celi Sloveniji in preko spleta.

Ka mai

 

Dario

 

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.