Popotovanje v prebujeno ženskost

11. - 13. junij
3 dnevni oddih za ženske

Iščeš globoko povezavo s sabo, s svojo ženskostjo, maternico, srcem in intuicijo?

Ti manjka ženske energije, nežnosti in čutnosti?

Te zanimajo vaje za sočnost in prebujanje ženskosti?

Draga ženska

Ženska ni ženska, če se ne počuti kot ženska. A ni tako? In v tem norem svetu se je včasih res težko čutiti kot ženska. Vse hiti, vse nori, pa veliko obveznosti, skrbi. Toliko je vsega, da velikokrat pozabimo nase. Pozabimo na počitek, užitek, čutenje sebe, samonego, povezavo z maternico, srcem, jajčniki in splošno regeneracijo celega telesa. In vse verjetno dobro poznamo tisti občutek, ko postanemo kar malo trde, nervozne, utrujene od življenja, brez žara in sijaja.

Midve (Maja in Urša) to zelo dobro poznava in veva, kako je pomembno, da si sodobna ženska vzame dovolj časa zase. Čas, da zaplava v svojo žensko energijo, da prebudi notranjo boginjo in notranjo strast. Ne gre drugače, kot da si vzamemo čas zase, da se prižgemo, zažarimo in zasijemo v svoji lepoti.

Le tako lahko sodobna ženska uživa v svoji ženskosti.

Zate sva pripravili popotovanje, ki te bo povezalo s tvojo maternico, ženstvenostjo, y0ni in srcem. Pomagalo ti bo, da boš ponovno prebudila svojo notranjo boginjo, prebujeno sočno žensko. Takšno, ki ve kaj hoče, ki je stabilna in močna, hkrati pa čutna, mehka in srčna.

Samo zate sva pripravili čudovito 3 dnevno razvajanje z žensko esenco. Skozi pester in poln program se bomo močno povezale s sabo, prebudile svoje skrite notranje potenciale, se opolnomočile, sprejele in zasijale v svoji lastni lepoti, ženskosti in nežnosti.

Popotovanje bo polno ozaveščanja in spoznavanja sebe ter močnega globokega čustvenega in energijskega zdravljenja.

Ženska ne more sijati navzven,
če ni sijoča znotraj sebe.


Globoke izkustvene energijske tehnike, vaje, metode, obredi, tantrične in taoistične vaje nam bodo pomagale, da bomo živele bolj strastno, živo in sijoče življenje. Postale bomo bolj ženstvene, kar lahko močno pomaga, da bodo naši odnosi postali bolj harmonični, prijetni, globlji. S partnerjem/partnersko se bomo lažje povezale in v odnos prinesle več strasti ter ljubezni. Hkrati nam bo odskočna deska, da bomo v življenje vnesle spremembe, ki jih moramo narediti, da bomo še bolj sledile sebi, svojim srčnim željam in poslanstvu.

Program 3 dnevnega popotovanja

Uvodni krog in odpiranje svetega prostora

Zberemo se v petek popoldne v uvodnem krogu, kjer bomo skupaj odprle sveti prostor, se spoznale in začutile, ter postavile namero za naš vikend.

Jutranje ogrevanje telesa z meditacijo

Vsako jutro bomo nežno prebudile naša telesa z gibanjem. Ozavestile bomo stik in čutenje telesa, se nežno prizemljile in povezale same s seboj.  

Življenska energija in pretočnost

Prebujale bomo našo kreativno, življenjsko energijo, se z njo povezale in si jo dovolile sprejeti in čutiti. S pomočjo tantričnih in taoističnih vaj bomo zaokrožile z njo po telesu in naredile telo bolj prižgano in pretočno.

Prsi in yoni

Povezale se bomo z našimi prsmi in srčnim centrom, ter odprle srce in maternico z nežno masažo. Naučile se bomo vse o uporabi y0ni jajčk in naredile kratek ritual s praktičnimi vajami z jajčki.

Maternica in jajčniki: povezovanje, pregled in energijsko čiščenje

Poglobile se bomo globoko v našo y0ni in naredile energijski pregled celotne maternice in jajčnikov. Kar ne sodi v naše telo bomo očistile s čudovitim obredom vseh elementov. Naučile se bomo tehniko za kultiviranje življenjske, kreativne energije iz jajčnikov naprej po telesu.

Užitek in zavestni dotik
Koliko užitka čutimo v vsakdanjem življenju, ali si sploh dovolimo čutiti užitek v polnosti in koliko sploh poznamo svoje telo? Raziskale bomo zavestni dotik in se učile kako čutiti več užitka v svojem telesu.
Samomasaža, samo-dearmouring

Naučile se bomo kako, aktivirati točke zunaj in znotraj svoje y0ni, in kako sprostiti napetost, travme in blokade, ki se tekom življenja nalagajo v naših reproduktivnih organih. S pomočjo tehnik samomasaže in dearmouringa, začnemo počasi čutiti več.

Sprejemanje svojega telesa

Ženska ne mora biti prižgana in srčna, če ne sprejema svojega telesa. Raziskovale bomo svoja nesprejemanja, jih topile in sidrale popolno sprejemanje sebe. 

Srčni Rebirthing

Čutenje sebe, v vseh pogledih je ključno, da je ženska prebujena, zdrava in radostna. Podale se bomo v svoje globine, notranje bolečine, rane, jih začutile, sprejele in predale, ter pozdravile in združile tiste manjkajoče delčke sebe.

Ples

Prepustile se bomo čutnemu, ženskemu plesu ali divji ženski energiji, skozi intuitiven ples. Preko plesa bomo prebudile svojo žensko esenco, se sprostile in povezale s svojimi telesi.

Zvočna kopel

Večerno sproščanje ob zdravilnih zvokih tibetanskih pojočih posod, nepalskega gonga, kristalnih posod in ostalih glasbil. Zvočna vibracija sprošča naše fizično in energetsko telo, naš um pa prestavi v stanje popolne sprostitve.

Ženski krog

Vse delavnice bodo potekale v obliki ženskega kroga, kjer bomo ena drugo podpirale, med seboj sodelovale in ustvarjale pravo sestrstvo.

Tekom našega druženja se bomo poleg vsega naštetega tudi:
🌹 Popolnoma sprostile, umirile, se objele v mehkobo, nežnost in ljubezen
🌹 Se povezale z mati Zemljo in vzpostavile notranjo varnost in zaupanje
🌹 Odprle čakre, poravnale avro in svojo energijo
🌹 Prebudile Žensko Esenco in se obdale v milino ter ljubezen do sebe
🌹 Se pocrkljale in si dale nekaj božansko dobrega

Družile se bomo v domu Smolnik, sredi čudovite neokrnjene narave na Mariborskem Pohorju. Točno lokacijo sporočiva ob prijavi.

Oddih bo potekal od 11.6. - 13.6. V petek s programom začnemo popoldne, da se nama lahko pridružite po službenih obveznostih, po želji pa lahko pridete že prej in uživate v čudoviti naravi. 

Število mest je zaradi dinamike delavnic omejeno. Prispevek za zgodnjo prijavo in plačilo akontacije do 2.6. je 370€, po tem datumu je prispevek 420€.

V ceno je vključena delavnica in 2 polna penziona z vegansko prehrano. V petek začnemo z večerjo in v nedeljo zaključimo s kosilom.

PRIJAVA NA 3 DNEVNO POPOTOVANJE
V PREBUJENO ŽENSKOST

Maja Radej

Živjo, moje ime je Maja. Sem prizemljena, strastna, srčna in ženstvena učiteljica energijskih tehnik in vaj za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre, vodim različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, učim vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Pri mojem delu je velik poudaren na čutenju in čustveni inteligenci. 

Najbolj uživam, ko pomagam ženskam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, iskrenosti in ranljivosti. 

Prirejam individualne, partnerske in skupinske delavnice ter tečaje v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, v Boštanju pri Sevnici in na Jesenicah, tečaje Dvig Ženske Esence, delavnice Rebirthinga, spletne delavnice in delavnice Prebudi povezavo s svojo maternico.

Urša Drabik

Ime mi je Urša. Sem tantrična terapevtka, učiteljica neo-tantre, zvočna alkimistka in učiteljica joge. Pri svojem delu uporabljam zavestni dotik in inteligenco telesa, različne body-work tehnike, energijske in dihalne tehnike, tantrične in taoistične vaje ter vaje za čutenje in povezovanje z lastnim telesom.

Moja strast je pomagati ženskam odkriti in prebuditi skrite potenciale ženskosti, se povezati s svojim telesom in svojo ženskostjo, prebuditi čutenje v telesu ter ozdraviti stare travme in rane na področju telesa.

Za ženske nudim individualne tantrične terapije, svetovanja in coachinge. Vodim tantrične delavnice za ženske in občasno delavnice nežne ženske vadbe joge z yoni jajčki.

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping