Srčni Rebirthing

💜 Se želiš osvoboditi preteklosti?

💜 Te vezi iz bivšega odnosa še vedno spremljajo?

💜 Si želiš vpogleda v kakšno prejšnje življenje?

💜 Ali si želiš predelati/spustiti kakšno fobijo, travmatično izkušnjo?

Ja? Potem je ta delavnica naravnost zate.

Kaj je tehnika Rebirthing ali preporod?

Ali veš, da je povprečen sodoben človek je v manj kot 10% zavestno bitje in več kot 90% delujemo iz svojega nezavednega ali potlačenega?

Ljudje v veliki meri delujemo iz svojega nezavednega dela. Sestavljajo ga izkušnje iz našega življenja, ki so bile zelo neprijetne in boleče; na primer:

🙁 boleče izkušnje iz preteklosti,

🙁 težko, boleče otroštvo, s pomanjkanjem sprejemanja in ljubezni,

🙁 težavna partnerska razmerja, ki so v nas pustile rane,

🙁 neprijeten odnos z mamo ali očetom,

🙁 stresna služba, ki nas je leta in leta izčrpavala,

🙁 prevare, zavrnitve, nasilje, posmehovanje,

🙁 nepredelani vzorci,

🙁 napačna prepričanja in notranje iluzije.

ter podobne situacije, ki so se nam zgodile ali dogajale tekom življenja. 

Hitro se lahko zgodi, da v življenju izgubimo svoj pravi jaz, svoj pravi steber, resnico, izgubimo stik s srčnimi željami, s svojo dušo, zato, ker je podzavest prevzela in naše življenje. Občutek imamo, da življenja ne vodimo več sami, ampak ga vodi vse potlačeno, ki buta na površje in si želi osvoboditve. Pri tem pa si lahko zelo dobro pomagamo s tehniko rebirthing (breathwork), ki učinkovito pomaga pri osebni transformaciji.

Rebirthing ali preporod je čudovita, močna tehnika krožnega povezanega dihanja in zavestne vizualizacije, ki je namenjena zdravljenju potlačenih čustev iz preteklosti, nastalih zaradi fizičnih in emocionalnih stresov.  Potlačena čustva povzročajo energijske blokade na določenih delih telesa in so vzrok mnogim boleznim.

Z zavestnim dihanjem osvobajamo blokade in s tem:

✔ vzpostavimo energijski pretok v telesu,

✔ pomagamo pri zdravljenju fizičnega telesa,

✔ se osvobajamo negativnih energijskih vezi,

✔ zdravimo notranjega, ranjenega otroka,

✔ se osvobajamo ponavljajočih negativnih vzorcev obnašanja,

✔ transformiramo travmatične izkušnje in bolečine,

✔ spremenimo globoke vzorce obnašanja,

✔ osvobajamo blokade, ki imajo korenine v zgodnjem otroštvu ali so nastale med porodom,

✔ čistimo energije prednikov in prednic po ženski in moški liniji,

✔ podoživljamo in čistimo prejšnja življenja na čustvenem, energijskem in miselnem nivoju,

✔ rešujemo karmične situacije.

Rebirthing nam pomaga doseči preboj v zavesti, energiji, občutkih in na fizičnem nivoju, zato lahko lažje naredimo spremembo, premik naprej ter vidimo širšo sliko svojega življenja.

LOGATEC
Sobota, 6. november od 10h do 13h

SRČNI REBIRTHING -kaj je in kako sem ga ustvarila?

Skozi 10 letno prakticiranje tehnike Rebirthing - dihala sem jo preko 350x in preko 6 letnega vodenja na skupinskih in individualnih delavnicah - vodila sem jo preko 150x po celi Sloveniji, sem osnovno tehniko nadgradila za sodobnega človeka in trenutne energije, ki so prisotne na Zemlji.

Ljudje smo v zadnjih letih močno obremenjeni, veliko bolj v hitenju in stresu, hkrati pa so energije na našem planetu tako zelo močne, da transformacija poteka veliko veliko hitreje.

Ustvarila sem tehniko, ki je veliko bolj mehka, srčna in nežna in zato je lahko spuščanje še bolj globoko, močno in transformativno. S pomočjo energije ljubezni in na široko odprte srčne čakre prodremo še globlje v svojo podzavest ter na nežen, mehek in srčen način preteklost predamo in se je osvobodimo.

Kaj pravijo tisti, ki so bili na mojih delavnicah?

LOGATEC
Sobota, 6. november od 10h do 13h

Prispevek za delavnico je 40€. 

S seboj prinesi ležalko, odejo in manjšo blazino. Pa kaj za popit. Priporočljiva so lahka športna oblačila.

Izpolni spodnjo prijavo

LOGATEC, 6. november

O meni

Živjo, moje ime je Maja. Sem srčna raziskovalka svojih osebnih globin in življenja. Učim energijske tehnike in vaje za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre, vodim različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, učim vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Največja strast so čustvene globine, pomagam pri reševanju travm in bolečin iz preteklosti, ujetih in potlačenih čustvih in zdravljenju ranjenega otroka.

Nadvse uživam, ko ženskam pomagam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, iskrenosti in ranljivosti.

Prirejam individualne in skupinske delavnice, tečaje po celi Sloveniji in preko spleta.

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

Upoštevali bomo vsa priporočila NIJZ. Na voljo bodo maske in razkužila. Če se bodo ukrepi kakorkoli spreminjali, se bomo sproti prilagajali in skrbeli za varnost.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping