Ženski krog s plesom

- korenine -

Spletno popotovanje v sijočo ženskost
Sobota, 5.2. ob 18.30

Te kliče nežno ženstveno druženje?
Obožuješ ples in gibanje telesa?
Želiš raziskovati svoje korenine, svoj temelj?

IMG_20210609_184519_23

Ljuba ženska.
Hrepeniš po ženskem druženju? Po prijetnem, nežnem, mirnem večeru, da se sprostiš, umiriš in napolniš svoje baterije? Si želiš prostora, kjer boš počutila varno, da boš lahko iskreno in ranljivo izrazila tisto, kar morda drugje ne moreš? Obožuješ ples in si želiš prebuditi svojo notranjo divjo in drzno žensko in se podati na čutno, svobodno gibanje ob glasbi?

Spletna delavnica bo potekala v soboto, 5.2 od 18.30 do 21.00

Vabim te na žensko popotovanje k sebi, v svoje srce, telo in maternico. Vabim te na 2,5 urno popotovanje v prebujeno ženskost. 

Ženski krog je žensko druženje, ki temelji na srči podpori, povezovanju, iskrenosti, nežnosti in ranljivosti. Rdeči šotor, kjer lahko ženske izrazimo tiste dele sebe, ki jih morda v vsakdanjem življenju ne moremo. Govorimo lahko o občutkih, dogajanju, izzivih, ki jih imamo v življenju. Karkoli nas bremeni. Podpora drugih žensk, ljubezniva prisotnost in varen prostor nam pomaga, da se lahko še bolj odpremo življenju in z ljubeznijo sprejmemo vse, kar spoznamo o sebi. 

Preko večera se bomo sprostile, umirile, predale svoje skrbi, obveznosti, stres in nemir in se obdale v mehkobo ljubezni, miru in zaupanja. Skupaj bomo delale različne vaje in tehnike za povezovanje s svojim telesom, čutenjem svojega telesa in utišanje misli. Ustvarile bomo močno povezavo z mati Zemljo in višjimi zavestmi, odprle čakre, ustvarile notranjo pretočnost, prebudile kreativno energijo in se prepustile vodstvu ženske esence. 

Vabljena prav vsaka, začetnica ali izkušena plesalka.
Vaje z gibom, dihom in glasom so primerne prav za vsakogar.

Ali veš, da je najbolj ženstvena meditacija prav ples? Zato bomo drug del večera namenile nežnemu, čutnemu gibanju ob glasbi, ki se bo prelevil v divje, drzno, prizemljeno izražanje naše notranje strastne ženske. Da napolnimo svoje rezervarčke užitka, energije in nežnosti do sebe. ​

Na tem srečanju bomo dale malo več pozornosti na svoje korenine – naš temelj. Področje korenske čakre, ki vpliva na cel spekter našega delovanja. Dotaknile se bomo odnosa do obilja, denarja, bogastva/revščine, garanja in trpljenja, zaupanja v ženski princip in življenje/strahu pred prihodnostjo ter do pripadnosti/ločenosti. Na tem področju se nahaja tudi odnos do fizičnega telesa – kako znamo slišati njegove potrebe in kako dobro skrbimo za telo, občutek prizemljenosti, odnos do matere Zemlje in še in še. 

Spletna delavnica bo potekala preko ZOOM-a. 
Prispevek za delavnico je 25€. 

Prijavi se na spletno delavnico

IMG_20210424_133125_2_kvadrat_small.jpg

O meni

Živjo, moje ime je Maja. 

Sem srčna raziskovalka svojih osebnih globin in življenja. Učim energijske tehnike in vaje za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre, vodim različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, učim vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Največja strast so čustvene globine, pomagam pri reševanju travm in bolečin iz preteklosti, ujetih in potlačenih čustvih in zdravljenju ranjenega otroka.

Nadvse uživam, ko ženskam pomagam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, iskrenosti in ranljivosti.

Prirejam individualne in skupinske delavnice, tečaje po celi Sloveniji in preko spleta.

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.