3 dnevni Žensko-Moški Oddih

Neguj svojo esenco in spusti svojo senco

3 dneva delavnica v naravi

Te kliče raziskovanje svojih osebnih globin?

Si želiš vikend oddiha v čudoviti naravi?

Potrebuješ sproščanje, povezovanje s sabo, smeh, druženje,...?

Te kliče žensko-moško druženje?

Hej, draga ženska in dragi moški

27. – 29. maja bova Dejan in Maja vodila 3 -dnevni dogodek za moške in ženske, kjer bomo s pomočjo meditacij, energijskih in dihalnih tehnik, igre, plesa, pogovorov in druženj spuščali vse tisto, kar nam preprečuje, da bi se prebudili v pristnosti in živosti življenja. Posvetili se bomo samim sebi z nežno ljubečo pozornostjo in si dovolili prejeti ljubezen in (samo)zaupanje.
 
V osrčju divje narave, na 1000 metrih nadmorske višine vas bova M&D popeljala skozi proces čiščenja odvečnega, zavirajočega in odkrivanja ključev zavesti. Odgovor na večna vprašanja “Trpim. Zakaj se mi to dogaja? Kako naj stopim iz začaranega kroga?” je morda bližje kot pričakuješ. Ko se odpremo notranji ranljivosti in iskra iskrenosti zaneti naš notranji ogenj, lahko stopimo v globino svojega bitja. Iskali bomo ta prostor varnosti in osebne moči.

Kdor na popotovanju sebe zares išče, ta najde! Včasih je samo namig, pobuda, dih ali pravo vprašanje dovolj, da se sproži plaz, ki pomaga odplakniti naše omejujoče mentalne vzorce in rušilna čustva.

Pridruži se nama v tem raziskovanju! In nikoli pri tem ne pozabi na igrivost, radoživost in ustvarjalnost. Te kvalitete bodo ohranile tvojega duha, ko ti bo najtežje.

Program 3 dnevnega oddiha

SRČNI REBIRTHING 

ŽENSKI KROG (poglabljane v maternico, srce, čakre in prebujanje ženske esence) 

MOŠKI KROG (vodovodno-inštalaterska dela, sekanje drv in brušenje laminata): Hec? Seveda 😉

ZVOČNA KOPEL 

SVOBODNO-IZRAZNI PLES/GIBANJE OB GLASBI 

VAJE NEGOVANJA SAMEGA SEBE IN ZAUPANJA SEBI 

SPROSTITVENE IMPROVIZACIJSKE IGRE 

VODENE MEDITACIJE 

JUTRANJA BUDNICA

SPREHODI IN ODMIKI V NARAVO

ČAS ZA INTEGRACIJO

Tekom celotnega oddiha se bomo prerodili.

Spuščali bomo strahove, napetosti, dvome, skrbi in izzive. Poskrbeli za dobro prizemljenost, in utelesili notranje zaupanje in varnost.

Delali bomo energijske tehnike in vaje, da bodo naše čakre lepo odprte in pretočne, naša avra poravnana in energija na visoki vibraciji.

Globoko bomo napolnili naše notranje baterije, da se bomo lažje prepustili toku življenja in poti naše duše.

KDO JE VABLJEN?
Za ženske in moške, pare in samske.
Vabljeni vsi, ki se želite odklopiti od hrupa obremenjujočih misli, se povezati z notranjim glasom ter se do dobra sprostiti v prijetni družbi.

KJE BOMO?
V domu Smolnik, sredi čudovite neokrnjene narave na Mariborskem Pohorju.

KDAJ in KAKO BO POTEKAL?
Od petka, 27.5. do nedelje 29.5.
V petek s programom začnemo popoldne, da se nama lahko pridružite po službenih obveznostih, po želji pa lahko pridete že prej in uživate v čudoviti naravi. Zaključimo v nedeljo proti večeru.

PRISPEVEK Cena 3 dnevnega oddiha je 300€, za par je cena 270€ na osebo.
Ob prijavi 100€ ostalo na dogodku.

V to ceno je vključen 2x polni penzion (spanje, 3je vegetarijanski obroki na dan in turistična taksa). V petek začnemo z večerjo in v nedeljo zaključimo s kosilom.
Vključen je celotni voden program oddiha in najina individualna podpora tekom celotnega popotovanja. Doplačilo za vegansko prehrano je 5€ na osebo na dan.

Število mest je zaradi dinamike delavnic omejeno.

PRIJAVA na 3 dnevni oddih

PSX_20200917_204051

3 dnevni oddih vodiva Maja in Dejan

Maja

Sem srčna raziskovalka svojih osebnih globin in življenja. Učim energijske tehnike in vaje za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre, vodim različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, učim vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Največja strast so čustvene globine, pomagam pri reševanju travm in bolečin iz preteklosti, ujetih in potlačenih čustvih in zdravljenju ranjenega otroka. Nadvse uživam, ko ženskam pomagam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, iskrenosti in ranljivosti. Prirejam individualne in skupinske delavnice, tečaje po celi Sloveniji in preko spleta.

Več o meni si lahko prebereš TUKAJ.


Dejan

Kot otrok sem bil zelo senzibilen, opazovanje in čutenje sveta okoli mene je bilo nekaj, kar sem počel zelo spontano. Velikokrat razočaran nad krivicami, zlonamernimi dejanji ter omejevanjem svobode in ustvarjalnosti sem se postavljal v pozo pasivnega upornika, ki je bil preveč občutljiv in prijazen, da bi s svojim videnjem skušal »spreminjati svet«. Naposled se mi je po mnogo letih posvetilo, da vse težke življenjske preizkušnje izhajajo iz enega izvora – mene samega. Začela se je pustolovščina spoznavanja in ozaveščanja vseh prej spregledanih telesnih, čustvenih, mentalnih in duhovnih vidikov samega sebe. Ta divja dogodivščina je iz mene izvabila vse od najsvetejših in najsrčnejših trenutkov, ki si jih človek lahko predstavlja, pa do najglobljih in najtemačnejših mrakob človeške psihe. Na tej poti sem prejel veliko spoznanj, ki so učvrstila moja namen in mi pomagala, da v najtežjih trenutkih nisem obupal. Zdaj želim tudi ostalim ljudem pomagati stopiti na pot, ki se nikoli ne konča, začne pa se s preprostim rekom: Če hočeš priti ven, moraš iti skozi!

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.