Agua de Florida

Aqua de florida je šamanska cvetna vodica iz južne Amerike, natančnejše iz Peruja. Tradicionalno se uporablja v ceremonijah in drugih obredih za zdravljenje, čiščenje, zaščito.

Opis vonja: očiščevalen, svež volj. Vonj citrusov z začimbami in zelišči: bergamotka, neroli, limona, nageljnove žbice, cimet, sivka, vrtnica in pomaranča.

Uporaba: Cvetna vodica se uporablja za energijsko čiščenje prostora, avre in odišavljenje zraka. Uporablja se pri obredih in ceramonijah, ker le-ta pomaga pri povezavi s sabo, pomaga pri prizemljevanju in vpliva na boljše počutje. Pomaga očistiti misli in podpre pri čutenju občutkov.

Agua de Florida se v Južni Ameriki že stoletja uporablja za čiščenje težke, zastajajoče energije v prostoru in za sproščanje negativnih energijskih nabojev. Je izredno cenjena zaradi svojih čistilnih, svetih in zaščitnih lastnosti in se lahko uporablja v vseh duhovnih praksah in obredih.

Uporablja se jo tako, da se jo nakaplja po dlaneh, nato pa z gibi rok očistimo in odišavimo prostor okoli osebe. Lahko pa jo uporabimo kot škropilo – v tem primeru v sprej natočiš tekočino iz flaške Agua de Florida.

Količina: 270 ml

Opozorilo: Agua de Florida je vnetljiva, zato je ne uporabljajte v bližini odprtega ognja.

20,00