moji

začetki

Na pot k sebi, v svoje srce, osebne globine, sem se podala okoli 15 let nazaj, v obdobju, ko sem zaključevala študij. Po skoraj desetletju pretiranega žuranja, partyjev, drog,… sem ugotovila, da po starem ne bo šlo več naprej. Bila sem čustveno izčrpana in apatična, otopela. Slabo sem skrbela zase, veliko sem se kritizirala, sovražila in bivala v nezdravih odnosih. Nisem znala slišati svojih potreb ali resničnih srčnih želja. Srčna čakra je bila močno poškodovana, zaprta, ranjena, prazna, zato sem veliko iskala zunaj sebe – ljubezen, potrditve, sprejetje, podporo, čustveno zavetje, bližino. Nisem znala postavljati zdravih meja, poleg tega pa sem se vsakodnevno močno izčrpavala v naporni, stresni in slabo plačani službi. Res se nisem znala imeti rada. Vsakodnevni strahovi, veliko nezdrave samo pomembnosti, začaran krog vzorcev, prepričanj, iluzij, notranjih ran, bolečin in ne sprejemanje sebe so me pripeljali do svojega osebnega dna. Prišla sem do točke, ko nisem znala naprej.

Ponudila se mi je priložnost, da se udeležim delavnice, ki jo je vodil moj prijatelj, brat, Dario in takrat dihala svoj prvi rebirthing. Dogajanje ob njem je bilo izredno močno, globoko – na fizičnem, čustvenem, mentalnem in energijskem nivoju. Zavestno dihanje me je popeljalo globoko v svoje notranje neravnovesje, resnično osvobajajoče. Začutila sem, da je to to, da je to tista prava pot zame, k sebi. Moja duša je kričala po še. In tako sem nadaljevala, se spuščala globlje, še bolj noter, še bolj k sebi, v srce, maternico,…

vodenje delavnic

osebne in duhovne rasti

Po več letih zelo intenzivnega zdravljenja svojih notranjih ran, bolečin, senc, prepričanj, vzorcev, iluzij, … sem leta 2015 pričela voditi delavnice za osebno in duhovno rast preko društva Magičnost gibanja. Najprej kot pomočnica, kasneje pa sem delavnice vodila samostojno. Izkušnje so mi pomagale poglobiti znanje dela in z ljudmi, zavestnega poslušanja, intuitivnega branja duše, zdravljenje travm in travmatičnih dogodkov, energijskega zdravljenja, dela z energijami, poučevanja energijskih tehnik, vaj in metod, ki pomagajo pri ”energijski osebni higieni”.

MOJE

partnerstvo

Veliko učenje mi je bil bivši 7 let dolg zavestni partnerski odnos, ki sem ga zaključila leta 2022. Tako zelo sem hvaležna za globokih 7 let poglabljanja in zdravljenja sebe, zdravljenja notranjih bolečin, travm, osvobajanja laži, prepričanj,… Skupaj sva raziskovala spolno energijo, sveto, tantrično spolnost, zavesten dotik in se povezovala iz globokih dušnih nivojih. Skupno življenje z njim me je ogromno naučilo o meni. Z njegovo pomočjo sem spuščala svoj notranji nadzor, topila tiste temne senčne dele ženske energije, a se hkrati še bolj prebujala v božanski ženski energiji, ter se učila živeti v zavestnem partnerskem odnosu.

rojstvo

Majaeje

Čeprav sem z ljudmi delala že nekaj let, sem avgusta 2018 začutila močen klic moje duše, da je moje poslanstvo pomagati ljudem k osebni svobodi. Tako sem 1. januarja 2019 slavnostno otvorila svojo lastno blagovno znamko Majaea. Še v večji meri sem se pričela  izobraževati in poglabljati svoja znanja. Tako so mi na pot pričele prihajati delavnice, ki so temeljile na tantričnih pristopih, dela s spolno (kundalini) energijo, žensko sočnostjo, polarnostjo med žensko in moško energijo, sveto spolnostjo in podobno. Nova znanja in pristopi so me dobesedno prerodili in občutiti je bilo kot, da se mi je odprlo novo vesolje zavesti. 

Izstop iz sistemske

8 urne službe

Februarja 2020 sem dala odpoved iz redne sistemske službe in se podala na samostojno pot. To mi je prineslo še več notranjih premikov v smer osebne svobode, še več odprtega srca in bolj sijočo maternico. Hvaležna sem za vsak zavesten vdih in izdih, ki mi je pomagal zbrati pogum in odločitev za ta korak. Moja pot se tako nadaljuje še bolj k sebi, v srce in maternico. 
Ne vem kam grem, ker ne vem kaj ima moja duša še pripravljeno zame. Ta trenutek sem tu, zate, da ti pomagam, da te poslušam, usmerim in svetujem. Srčno, sočutno, zavestno, sočno. 

Kje sem se učila, izobraževala, pridobivala in

krepila svoja znanja?

Največ me uči življenje samo. Sama prisotnost s svojimi mislimi, čustvi, občutki in telesnimi senzacijami me vsak dan naučijo nekaj novega o sebi, o svetu okoli mene, o življenju. Iz doživljanja življenja jemljem tudi največji navdih za delo z ljudmi. 

Izobraževanje za fasilitatorko Kundalini dance metode po Leyolah Antara

Seveda me je narava učila že veliko let, vendar, leta 2022 sem se preselila v leseno hiško v gozdu, kjer me narava vsakodnevno uči prisotnosti, strpnosti, potrpežljivosti in nežnega ritma. 

Šola Savine Atai me je naučila ogromno iz področja hormonov, ženskosti, cikličnosti, bio ritemske ure, prehrane, detoxa,…

9 mesečna tantrična šola za prebujanje starodavnih modrosti svetih žensk.

3 dnevna spletna delavnica / izobraževanje tantra, zdravljenje čustvenih bolečin, ranjenega otroka, partnersko povezovanje na dušnem nivoju.

Več kot 5 let rednih, tedenskih skupinskih delavnic pri Bonu Baršku. Prejela sem dragocena znanja s področja osebne in duhovne rasti, se učila različnih energijskih tehnik, vaj in metod za odpiranje, polnjenje in zdravljenje čaker, povezovanja s sabo, zdravljenje notranjih bolečin, ranjenega otroka, razreševanja prejšnjih, karmičnih življenj, povezovanja z višjim jazom, kanaliziranje, in še in še. Metode so: Magične kretnje, Rebirthing, Rekapitulacija, Kung fu, Tai Chi, Qi qong, Plejadske tehnike, Oshojeve tehnike, soočenja s trikotniki, soočenja z dihanjem iz oči v oči, Proces prisotnosti, Ho’oponopono,… 

Budimpešta, 2 dnevna tantrična delavnica prebujanja prvinske ženske in prvinske moške energije in notranje svete poroke.

Budimpešta, 3 dnevna tantrična delavnica Prebujanje zavesti tempeljskih svečenic.

Budimpešta, 2 dnevna konferenca Dušne družine

certificirana izvajalka

Ostala znanja, izkušnje, izkušnje in delavnice: Nenasilna komunikacija, izrazni ples, gibalni sistem Ishmech, ples Pet ritmov, Improvizacijsko gledališče, Ples srca, Shakti dance, Svobodni ples, različni Ženski krogi, Nega glasu: Mojka Žagar, Glas in Gib: Sašo Vollmaier, izobraževanje čustvene inteligence,…

PRIJAVI SE NA 

E-novičke

Darilo zate:

Ob prijavi prejmeš brezplačno
vodeno meditacijo za globoko sproščanje
in miren spanec.