BELI ŽAJBELJ

Naravno kadilo beli žajbelj je sveto zelišče z bogato aromo in močnim očiščevalnim učinkom. Pomaga pri energijskem čiščenju avre, telesa, predmetov in prostorov in je močno orodje, ki pomaga pri transformaciji.

9,0016,00

Naravno kadilo beli žajbelj je sveto zelišče z bogato aromo in močnim očiščevalnim učinkom. Pomaga pri energijskem čiščenju avre, telesa, predmetov in prostorov in je močno orodje, ki pomaga pri transformaciji. Njegov očiščevalni učinek deluje tudi na fizičnem nivoju, saj odstranjuje bakterije iz zraka. Prižgemo ga lahko tudi kot daritev. Odganja marčes in komarje.

Beli žajbelj ima močen vonj, ki blagodejno vpliva na nas. Podpora in pomoč je po napornem dnevu, ko čutimo, da se potrebujemo energijsko očistiti, pomaga pri meditaciji, pri globokih procesih in podobno. Dobro ga je prižgati po kakšnem sporu in očistiti prostor, kjer se je spor dogajal. Dobro ga je uporabiti tudi 1x do 2x na leto, ko globinsko očistimo celo naše stanovanje, najboljše po fizičnem čiščenju stanovanja.

Uporaba:

Zavitek kadila postavimo nad svečko pri koti približno 45°, za trenutek prižgemo, upihnemo, ter postavimo na ognjevarno površino, posodico ali školjko. Zavitek bo gorel sam od sebe ter ob tem sproščal bogat, aromatičen dim. Ko ga imamo dovolj, ga nežno pritisnemo v ognjevarno površino, ali nanj kapnemo nekaj kapljic vode, da ga ugasnemo.

Opozorilo:

Pri prižganem zavitku smo vedno navzoči in ga nikoli ne puščamo samega.

Teža:

30 – 35 g, 60 – 70 g