CEDRA

Cedra je starodavno drevo z močnim in modrim duhom. Prižgana v našem obredu ali ritualu ustvarja sveti prostor in ga zaščiti, ter podpira naše dobre namene in pomaga aktivirati našo notranjo namero. 

9,0016,00

Cedra je starodavno drevo z močnim in modrim duhom. Prižgana v našem obredu ali ritualu ustvarja sveti prostor in ga zaščiti, ter podpira naše dobre namene in pomaga aktivirati našo notranjo namero.  Njena nežna energija in drevesni vonj nas predvsem opolnomočita in krepita. V psihološkem smislu nam cedra pomaga, da se dvignemo iz pepela svojih težav in negotovosti, ter se borimo.

Uporablja se za prebujanje naše notranje sončne energije in ima blagodejen vpliv pri zdravljenju depresije in ob žalovanju. Njeno ime izvira iz sanskrtske besede devadara, kar pomeni »drevo bogov«. 

Uporaba: 

Zavitek kadila postavimo nad svečko pod kotom približno 45°, za trenutek prižgemo, upihnemo, ter postavimo na ognjevarno površino, posodico ali školjko. Zavitek bo gorel sam od sebe ter ob tem sproščal bogat, aromatičen dim. Ko ga imamo dovolj, ga nežno pritisnemo v ognjevarno površino, ali nanj kapnemo nekaj kapljic vode, da ga ugasnemo. 

Opozorilo:

Pri prižganem zavitku smo vedno navzoči in ga nikoli ne puščamo samega.

Teža:

25 – 30 g, 50 – 60 g