MAKRAME OGRLICA Z AMETISTOM

Zlata makrame ogrlica, v katero je ujet duhoven kristal ametist. Ustvarila sem jo sama, prvi dan menstruacije, v svojem ustvarjalnem kokonu. Zlata je barva kraljice, je energija maternice, jasnosti in vizije. Je prestiž, ki pomaga, da v svoje življenje manifestiraš več obilja, stabilnosti, zdravih meja in radosti. Pomaga ti, da sebe postaviš na prvo mesto. 
V ogrlico sem usidrala zlate kode ženskosti, ki te podpirajo na tvoji poti v preporod, v višje, lepše, bolj povezano s sabo.
Ametist je kristal duhovnosti. Je odličen za uporabo v meditaciji, saj omogoča doseg višjih stanj zavesti. Odpira vrata v duhovni svet, svet onkraj naših trenutnih vedenj. Podpira um, da se umiri in sprejme stvari takšne kot so. Pri tem ametist pomaga vzpostaviti ravnovesje v čustvenem in mentalnem stanju, krepi mir.

Ametist je eden izmed relativno redkih kristalov, ki deluje direktno na naše misli tako, da poveča našo psihično in čustveno inteligenco. Pomaga pri umiritvi, razmišljanju in zbranosti. Tako direktno vpliva na vaše energijsko telo in izboljša vaše počutje.

  • razbija iluzije
  • krepi čustveno inteligenco
  • umirja stres
  • stimulira čelno čakro
  • uravnoveša čustva
  • odpira vrata duhovnega sveta

Energijski vplivi:

Ametist se posebej priporoča za čustveno nestabilne ljudi, za ljudi, ki se težko odločajo in niso prepričani v svoje odločitve, ker preveč premišljujejo. Tudi za ljudi, ki zaradi svojih glasnih misli ne slišijo, kaj jim govorijo drugi ljudje oz. jim močni naval čustev to prepreči. Ametist je lahko zelo priročen, da se ljudje osredotočijo in umirijo svojo glavo, postanejo bolj prisotni v danem trenutku.

  • Ametist je zelo cenjen kristal v duhovnem svetu. Je kristal duhovnih voditeljev, šamanov in zdravilcev. Njegova barva naj bi po legendi nastala, ko je bog vina polil vino čez čiste kristale.

Vpliv na čakre:

Ametist je znan po svoji močni povezavi s čelno čakro. Posebno zanimiv je zato, ker je čelna čakra znana po svoji povezavi z duhovnim svetom in z vsem kar nam ni znano ali nam je nelogično. Kadar boste z njem meditirali, si pred tem vzemite čas in spoznajte svoj kristal. Raziščite njegovo obliko, barvo in posebnosti, ki jih ima, povežite se z njim. Začutite njegove vibracije. Ne pozabite ga očistiti in mu nameniti pozitivne vibracije. Med meditacijo ga držite v levi dlani in se v miru potopite v svoje misli, vdihnite in izdihnite napetost, skrbi in težave. Barvo svojega ametista uporabite za vizualizacijo čelne čakre ali tretjega očesa. Šesta čakra je povezana s hipofizo in lahko rečemo, da je center duše in vpliva na naše misli, intuicijo, spomin ter precepcijo.

Energijski vpliv na počutje (tradicionalna uporaba):

Ametist je odličen kot podporni kristal po operacijah ali boleznih. Da vam moč, da ponovno okrepite svoje telo. Ugodno vpliva na srce in reproduktivne organe. Pomaga tudi pri pljučnih boleznih. Blokade na šesti čakri se kažejo kot ponavljajoči glavoboli, pomanjkanje energije, stalni nahodi, težave s sinusi in migrene. Ametist vam lahko pomaga to odpraviti, ugodno namreč vpliva na ravnovesje vseh čaker.

Nakit naredim sproti, po naročilu, zato se lahko končni izdelek malenkost razlikuje kot ta na sliki.

36,00

Kategorija: