MAKRAME OGRLICA Z AVATURINOM

Zlata makrame ogrlica, v katero je ujet srčni kristal avanturin. Ustvarila sem jo sama, prvi dan menstruacije, v svojem ustvarjalnem kokonu. Zlata je barva kraljice, je energija maternice, jasnosti in vizije. Je prestiž, ki pomaga, da v svoje življenje manifestiraš več obilja, stabilnosti, zdravih meja in radosti. Pomaga ti, da sebe postaviš na prvo mesto. 
V ogrlico sem usidrala zlate kode ženskosti, ki te podpirajo na tvoji poti v preporod, v višje, lepše, bolj povezano s sabo.

AVANTURIN

Barva: zelena, različni odtenki.
Element: Zrak
Usmeritev na opis praktične uporabe: blokade, bogastvo, holesterol, hrbtenica, koža, oči, pljuča in respiratorni trakt, sanjanje, sreča.
Zdravilne lastnosti: Ta kamen zdravi strta srca in pospešuje notranje uravnoteženje energij jina in janga.
Sporočilo: »Zaposlite me, če se želite naučiti sprejemati darove v izvornem ciklu obilja in bogastva. Dokaj pogosto ste pripravljeni dajati, saj menite, da se to od vas pričakuje, a ko pred vami vznikne priložnost, da bi nekaj sprejeli, to na nezavedni ravni zavračate. Sprejetje vseh vrst obilja je nepogrešljiv del soudeležbe v naravnem toku.
Ne pozabite, da sta moška (darujoča) in ženska (sprejemajoča) energija ter njune značilnosti enako pomembne. Tako kot dan in noč tudi jin in jang težita k ohranjanju ravnovesja, zatorej naj del vašega vsakdana postane tudi dajanje in sprejemanje.
V tem procesu se skriva osnova zdravih družinskih in prijateljskih odnosov, ki Vesolju omogoča, da poskrbi za vas.«

42,00

Kategorija: