MODRI ŽAJBELJ

Modri žajbelj, znan tudi po imenu » babica«, je zelišče z modrimi cvetovi in blagim vonjem po sivki. Deluje očiščevalno, razkužuje in krepi. Je sorodnik belega žajblja in ima podobne učinke, ampak se od njega razlikuje po svoji nežnejši, jin (ženski) energiji in prijetnem, manj izrazitem vonju.

9,0016,00

Modri žajbelj, znan tudi po imenu » babica«, je zelišče z modrimi cvetovi in blagim vonjem po sivki. Deluje očiščevalno, razkužuje in krepi. Je sorodnik belega žajblja in ima podobne učinke, ampak se od njega razlikuje po svoji nežnejši, jin (ženski) energiji in prijetnem, manj izrazitem vonju. Pomaga pregnati negativnost iz prostora in entitete, ki nam bi lahko škodovale. Modri žajbelj je znan po tem, da prinaša kvalitete bogastva, zdravja, blaginje in zdravljenja v vaše življenje.

Uporaba: 

Zavitek kadila postavimo nad svečko pod kotom približno 45°, za trenutek prižgemo, upihnemo, ter postavimo na ognjevarno površino, posodico ali školjko. Zavitek bo gorel sam od sebe ter ob tem sproščal bogat, aromatičen dim. Žajbelj potrebuje za dimljenje dovolj zraka. V ta namen se je tradicionalno uporabljalo tudi večje ptičje pero. Ko ga imamo dovolj, ga nežno pritisnemo v ognjevarno površino, ali nanj kapnemo nekaj kapljic vode, da ga ugasnemo. 

Opozorilo:

Pri prižganem zavitku smo vedno navzoči in ga nikoli ne puščamo samega.

Teža:

30 – 35 g, 60 – 70 g