MAKRAME OGRLICA S KARNEOLOM

Zlata makrame ogrlica, v katero je ujet strasten kristal karneol. Ustvarila sem jo sama, prvi dan menstruacije, v svojem ustvarjalnem kokonu. Zlata je barva kraljice, je energija maternice, jasnosti in vizije. Je prestiž, ki pomaga, da v svoje življenje manifestiraš več obilja, stabilnosti, zdravih meja in radosti. Pomaga ti, da sebe postaviš na prvo mesto. 
V ogrlico sem usidrala zlate kode ženskosti, ki te podpirajo na tvoji poti v preporod, v višje, lepše, bolj povezano s sabo.
Karneol je kristal, ki pomaga preboleti izgube. Pomaga pri soočenju strahov, povezanih z izgubo, da lažje sprejmemo. Je kristal zaščite, na poti in doma. Varuje dom pred nesrečo. Rdeč in oranžen kristal se uporablja za krepitev ljubezenskih odnosov in poživitev ohlajenih čustev.
  • Kristal zaščite,
  • krepi koncentracijo,
  • pomaga premagovati strah,
  • stimulira spolno čakro, kreativnost in strast,
  • krepi zavest.
Vpliv na čakre:
Karneol je tesno povezan z delovanjem spolne čakre. Navda s pogumom in močjo. Okrepi delovanje spolne čakre. Nošenje karneola spodbuja uresničevanje lastnih sanj in ciljev ter navda z ustvarjalnostjo. Prav tako uravnava tok energije med umom in telesom. Ugodno vpliva na korensko čakro.
Energijski vpliv:
Če boste s karneolom meditirali, se osredotočite na svoje cilje. Pomagal vam bo ohranjati koncentracijo na zastavljene cilje in sprejemati prave odločitve na poti do njih. Prizemlji in ohranja bolj zavestne. Karneol se uporablja tudi za razkrivanje prejšnjih življenj.
Energijski vpliv na počutje:
Izboljšuje pretok krvi, povečuje apetit, ugodno vpliva na jetra in ledvice. Karneol pospešuje metabolizem in ugodno vpliva na razmnoževalne organe obeh spolov. Ženskam pomaga preboleti razpoloženjska nihanja ob menstruaciji in menopavzi. Ugodno vpliva tudi na težave s tesnobo.

Nakit naredim sproti, po naročilu, zato se lahko končni izdelek malenkost razlikuje kot ta na sliki.

36,00

Kategorija: