Sijoča maternica

Sijoča ženska

5 tedensko spletno popotovanje

Se želiš globlje povezati s svojo maternico?

Te kliče v prebujanje tvoje ženske energije?

Si želiš več negovanje sebe, se umirjati, sproščati, meditirati in prebujati svojo pravo notranjo moč?

Te kliče nežno, ženstveno, sestrsko druženje, polno sprejemanja in podpore?

Ljuba ženska

Pripravljene smo, da prebudimo čutno žensko energijo. Stari načini nam ne prinašajo sočnih sadov in čas je, da končno spustimo svoj nadzor, kontrolo, izčrpanost in konstanto akcijo. Prišel je čas, da se sprosimo, zmehčamo in prebudimo svoj kreativni, sočni tempelj življenja, svojo maternico, da bomo bolj v miru, bolj sijoče in srčne ženske.

Čutiš, da si preobremenjena in da si morda premalokrat vzameš čas zase? Trenutke, da se umiriš, sprostiš, povežeš s sabo, odpreš svoje srce? Da lahko bolj slišiš svoj notranji glas, hodiš po svoji poti v jasnosti in milini.

Te kliče, da se se bolj povežeš s svojo ženstvenostjo, s svojo divjo in drzno žensko, pa tudi žensko polno miline in ljubezni? Da prebudiš svoj center intuicije, kreacije, življenja, vitalnosti in se povežeš s svojo maternico. 

Ne skrbi, zate imam rešitev.

Zate, ljuba ženska, sem pripravila globoko popotovanje k sebi. 5 tednov dolgo intenzivno in hkrati nežno popotovanje, ki te bo ponovno povezalo s tvojo čutno žensko esenco. Tekom popotovanja bomo delale vse, kar sodobna ženska potrebuje, da je globoko zasidrana v sebi, v svoji moči, živi svojo pot in tej poti tudi zaupa. 5 tednov, da v življenje vneseš več energije, sproščenosti, umirjenosti, radosti, veselja, da bolj prebudiš svojo žensko energijo za sijoče in polno življenje ter srčne, harmonične odnose. 

Dobrodošla, da se mi pridružiš na popotovanju, ki te bo ponovno povezalo s svojo maternico, kreativno energijo in srcem. Pomagalo ti bo, da boš ponovno našla svojo prizemljeno, sijočo in srčno notranjo kraljico. Žensko, ki ve kaj hoče, ki zna postaviti meje, je stabilna in močna, hkrati pa mehka in srčna. Ženska, ki sliši in posluša svoje notranje vodstvo in sledi svoji individualni poti. Samozavestno, pogumno in odločno. 

Program 5 tedenskega popotovanja

Vsako delavnico se bomo popolnoma sprostile, umirile in povezale s seboj. Predale strahove, dvome, skrbi in izzive. Se dobro prizemljile in začutile svojo notranjo varnost. Odprle bomo čakre, poravnale avro in svojo energijo. Prebudile Žensko Esenco in se obdale v nežnost ter ljubezen do sebe. 

1. DELAVNICA - ŽIVLJENJE V NAS

Spolna ali sakralna čakra: energija življenja, vitalnost, kreativnost, odnosi, maternica

Druga čakra je center kreativnosti, igrivosti, spontanosti, raziskovanja in življenja samega. Tu se nahaja vitalna energija, sočna seksualna energija, ki nas prižiga in napaja naše ideje, projekte, izdelke. Čakra prižiga naše užitke. Je sedež čustev in podzavesti. Kadar druga čakra ne deluje dobro se to lahko kaže v težavah in neravnovesju v maternici in spolnih organih, pomanjkanju kreativnosti, veselja, navdiha v življenju. 

KAJ BOMO DELALE

– Naučile se bomo čistiti spolno čakro vseh zastalih energij in predale neprijetne dogodke v povezavi z njo.

– Odpirale bomo čakro in prebujale čisto energijo kreacije, da bomo v življenje poklicale več življenja, več igrivosti, kreativnosti, navdiha.

2. DELAVNICA - POVEZOVANJE IN ČIŠČENJE MATERNICE (čustveno, mentalno, enegijsko)

Maternica: aktivacija svetih kod maternice

Maternica je naš sveti tempelj. Je prostor novega življenja, kreacije in ženskosti. Tu izvira naša modrost, moč in navdih. V njej pa se skrivajo tudi naši strahovi, bolečine, energije, ki nam ne služijo. Maternica je temelj ženskosti in ženske energije, zato je povezava z njo ključna, če želimo v življenju biti v notranjem ravnovesju med moško in žensko energijo. Ženske imamo veliko neravnovesja v maternici: od bolečih menstruacij, cist, miomov, neplodnosti, težave s cikom in menstruacijo, pa do še večjih težav. 

KAJ BOMO DELALE

– Opravile bomo šamanski obred čiščenja maternice, da bo ta sijoča in pretočna s pomočjo boginje ISIS. 

– Predajale bomo tesnobe in bolečine ob neprijetni spolnosti, prehitrih penetracij, zlorabah,… 

– Povezovale se bomo z maternico in se naučile slišati njene modrosti in navdihe. Tako bomo znale vedno prejeti najbolj podporne informacije za svoje življenje. 

3. DELAVNICA - PREBUJANJE BOŽANSKEGA POTENCIALA JAJČNIKOV IN MATERNIČNEGA VRATU

Poglobile se bomo v energije jajčnikov in spuščale notranja neravnovesja iz njih. Oni kultivirajo spolno – življenjsko energijo, zato je pomembno, da so zdravi in pretočni. 

Maternični vrat pa je portal, ki meji zunanji svet in tempelj maternice, tu je ogromno zastale energije, ki lahko vodijo v resne bolezni. Pretočen maternični vrat pa nas globlje poveže z Mati Zemljo, kar nam prinese več občutka varnosti, zaupanja, obilja in podpore v življenju.

KAJ BOMO DELALE 

– Odpravile bomo šamanski pregled jajčnikov in energij v njih, da bodo ti žareli, kar vpliva na izražanje naše kreativne energije.  

– Izvedle bomo obred spuščanja zastalih energij iz materničnega vratu in tako poglobile naše čutenje in užitek. Ta predel pa ponovno povezale s središčem mati Zemlje po naukih Marije Magdalene. 

 

4. DELAVNICA - LJUBEZEN DO SEBE

Srčna čakra: ljubezen do sebe, sprejemanje svojega telesa in negovanje prsi

Srčna čakra je center ljubezni, nežnosti in sprejemanja sebe, situacij, notranjih procesov in življenja nasploh. V tem predelu je usidranih veliko energij nizkih vibracij, zato je negovanje srčnega predela še kako pomembno. Ta nam bo v življenje prinesla več nežnosti, miline, sočutja (predvsem do sebe) in ljubezni. 

KAJ BOMO DELALE 

Izvedle bomo čutno, nežno in zdravilno negovalno masažo prsi, ki pomaga pri prekrvavitvi tega področja, pomaga pri raztapljanju blokad in zastalih energij, ohranja naše prsi zdrave in odpira naš srčni center.

 Naučile se bomo vaje za odpiranje srca in sidranje v ljubezen do sebe, kar nam v življenje prinese več mehkobe in sproščenosti. 

5. DELAVNICA - GLOBOKO PRIZEMLJENA SENZUALNA ŽENSKA

Yoni: prebujanje in sprejemanje ženskosti, strastna in drzna ženska.

Sprejemanje ženskosti je sprejemanje ženskega telesa in naše cikličnosti. To nas dela ženske. Najbolj tantrična, senzualna in sočena delavnica, kjer se bomo poglobile v zavesten dotik, sveto, zavestno spolnost in raziskovale užitek oziroma užitke, ki jih doživljamo v življenju. Prebujena življenjska energija nas dela žive, pretočne, spontane, polne veselja, nežnosti in ljubezni. 

KAJ BOMO DELALE 

Naučile se bomo izvajati zavesten, tantričen dotik sebi in drugim, ki nas polni, obnavlja in oživlja. 

Prebujale bomo sočno, senzualno energijo in se naučile delati z njo, da ta napaja naše projekte.

Povezovale se bomo z yoni in izvedle yoni gazing, seveda intimno z ugasnjenimi kamerami. To prinaša življenje v naše spolne organe, kar oživi celo naše telo. Prinaša več užitka in več čutenja v spolnosti. 

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih ali v šoli

Kaj ti 5 tedensko popotovanje prinese?

  • več mehkobe, nežnosti in več prebujene ženstvene energije
  • izboljša se odnos do sebe in tvojih bližnjih
  • globlja, bolj čutna povezava s sabo, da boš jasno zaznavala svoje želje in potrebe in znala to tudi izrazit
  •  več kreativnosti, navdiha, energije, veselja in življenja v tebi
  • več lahkotnosti, samozavesti in predvsem notranjega miru
  • večji potencial doživljanja užitka v življenju in med spolnostjo

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih ali v šoli

To pa še ni vse!

Poleg 5 delavnic v živo preko spleta prejmeš tudi več videov z mojimi izkušnjami, teorijo in vprašanja za samoraziskovanje

Za še večjo podporo ena drugi boš lahko pristopila v intimno zasebno Facebook skupino, kjer se bomo družile vse SIJOČE ŽENSKE. Povezane bomo tudi preko chat-a, da bodo informacije do tebe prišle hitro in jasno.

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih

Kako bo potekalo 5 tedensko popotovanje?

1x na teden (z vmesnimi prostimi tedni) delavnica v živo preko spleta - skupaj 5 srečanj
Za vsako delavnico pošljem teorijo
Za vsako delavnico pošljem vprašanja za samoraziskovanje
Za vsako delavnico pošljem video z mojimi izkušnjami

Začnemo v nedeljo, 24.3. ob 18.30 v živo preko spleta.
Minimalno število je 12 žensk, maksimalno pa 20. V primeru, da nas do 10.3. še ne bo dovolj, se začetek prestavi za 14 dni.

Termini srečanj:
Nedelja, 24.3. od 18.30 do 21.00
Nedelja 31.3. od 18.30 do 21.00
Nedelja, 7.4. od 18.30 do 21.00
Teden počitka in integracije
Nedelja, 21.4. od 18.30 do 21.00
Nedelja, 28.4. od 18.30 do 21.30 - ta termin lahko tudi prestavimo, glede na to da je med prazniki - se skupaj dogovorimo
Na voljo bodo posnetki, tako da boš lahko vse vaje delala z zamikom, v svojem tempu in času.

Vse do sedaj omenjeno je vsebina paketa ČAROBNA ŽENSKA, ki vsebuje:

- 5 tedensko popotovanje, s 5 delavnicami v živo preko spleta
- teorija pred vsako delavnico
- video z mojimi izkušnjami pred vsako delavnico
- vprašanja za samoraziskovanje pred vsako delavnico
- zasebna FB skupina.

Cena paketa čarobna ženska je samo 170€ ali 2x 90€ (plačilo v dveh obrokih).

Pozor, število mest je omejeno!

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih

Kaj pa, če ti povem, da obstaja še nekaj več?

Si želiš še več moje podpore in vodstva?

Zate sem pripravila še paket BOGINJA, kjer te bom z mojim osebnim vodstvom podpirala še v večje globine in večje spremembe v tvojem življenju. Pomagala ti bom, da boš v življenju lahko naredila še večje korake naprej v bolj harmonično, radostno, srčno, strastno in polno življenje.

paket BOGINJA poleg vsega iz paketa ČAROBNA ŽENSKA vsebuje še: 

2 individualni terapiji preko spleta (2x 120 minut)

Paket BOGINJA te bo maksimalno podprl pri tvojem preporodu v pravo božansko žensko. Moja 100% podpora tekom 5 tedenskega popotovanja ti bo pomagala, še do večje osvoboditve, do več ljubezni, radosti in veselja v tvojem življenju. Pomagala in svetovala ti bom glede vseh tvojih težav in izzivov, intuitivno bom brala tvoje dušne zapise, podaja sporočila vodnikov, mojstrov in angelov in skupaj bova dosegli tako zelo veliko. 

Ampak POZOR, paket BOGINJA je na voljo za samo za 5 žensk! Samo 5 mest je na voljo za moje celostno vodstvo in podoro, zato ne premišljuj preveč, da se mesta ne zasedejo!

Paket BOGINJA vsebuje:

- 5 tedensko popotovanje, s 5 delavnicami v živo preko spleta
- 2 individualni terapiji preko spleta (2x 120 minut),
- teorija pred vsako delavnico
- video z mojimi izkušnjami pred vsako delavnico
- vprašanja za samoraziskovanje pred vsako delavnico
- zasebna FB skupina.

Cena paketa boginja ženska je samo 350€ ali 2x 180€ (plačilo v dveh obrokih).

Na voljo samo 5 mest!

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih

Nisi prepričana, če je 5 tedensko popotovanje zate? Piši mi na maja@majaea in odgovorim na vsa tvoja vprašanja, ter tako skupaj ugotoviva, če je popotovanje primerno zate.
Na voljo je tudi brezplačen telefonski pogovor. Piši mi na maja@majaea.si, pa se dogovoriva kdaj se slišiva.

Paket ČAROBNA ŽENSKA

– 5 tedensko popotovanje

– teorija pred vsako delavnico

– video z mojimi izkušnjami pred vsako delavnico

– vprašanja za samoraziskovanje pred vsako delavnico

– zasebna FB skupina.

Cena paketa čarobna ženska je samo 170€ ali 2x 90€ (plačilo v dveh obrokih).

Pozor, število mest je omejeno!

Paket BOGINJA

– 5 tedensko popotovanje,

– 2 individualni terapiji preko spleta (2x 120 minut),

– teorija pred vsako delavnico

– video z mojimi izkušnjami pred vsako delavnico

– vprašanja za samoraziskovanje pred vsako delavnico

– zasebna FB skupina.

Cena paketa boginja ženska je samo 350€ ali 2x 180€ (plačilo v dveh obrokih).

Na voljo samo 5 mest!

Sem avtorica že 7 različnih popotovanj in tečajev, svoje znanje pa delim že več kot 9 let

1. Dvig ženske esence, 10 tedenski tečaj v živo, september 2019

2. Prebudi povezavo s svojo maternico, 4 tedenski spletni tečaj, maj 2020

3. Prizemljena, strastna in srčna, 10 tedensko spletno popotovanje, november 2020 

4. Nežna, sijoča in drzna – bojevnica ljubezni, 3 mesečno spletno popotovanje, junij 2021

5. Sijoča ženska – od korenin do razcveta, 13 tedensko spletno popotovanje, februar 2022

6. 5 mesečna šola Sijoča ženska – od korenin do razcveta, november 2022

7. 7 mesečna šola Sijoča ženska – od korenin do razcveta, oktober 2023

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih

O meni

Sem srčna raziskovalka svojih osebnih globin in življenja. Učim energijske tehnike in vaje za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre, vodim različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, učim vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Največja strast so čustvene globine, pomagam pri reševanju travm in bolečin iz preteklosti, prejšnjih življenj, ujetih in potlačenih čustvih in zdravljenju ranjenega otroka.

Nadvse uživam, ko ženskam pomagam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, senzualnosti, iskrenosti in ranljivosti.

Prirejam individualne in skupinske delavnice, tečaje, šolo, po celi Sloveniji in preko spleta.

Kanaliziram in prinašam dušno jasnost. Moj jezik je jezik narave, elementov, zato v terapije in delavnice prinašam zavest spiritov, hkrati pa delujem z božansko energijo višjih dimenzij. Kot angelska duša sem globoko povezana z drugimi angelskimi bitji, mojstri in vodniki in vse povabim k sodelovanju na delavnicah in terapijah. Podpiram tudi z light languagom (svetlobnim jezikom, dušnim jezikom ali jezikom ljubezni) in prinašam svetlobne aktivacije, božanske kode. 

Odstranjujem entitete in temne uroke, prekletstva.

Več o meni si lahko prebereš TUKAJ. 

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.