Sijoča ženska

od korenin do razcveta

5 mesečna spletna šola

Te kliče raziskovanje svojih osebnih globin?

Želiš še bolj prebuditi svojo notranjo žensko esenco in se počutiti bolj ženstvena, nežna in sijoča?

Si želiš redno negovanje sebe, se umirjati, sproščati, meditirati?

Te kliče nežno, ženstveno druženje, polno sprejemanja in podpore?

Ljuba ženska

 

Odpiram sveti prostor tebi za globoko potovanje k sebi.

Odpiram sveti prostor kjer boš videna, slišana, čutena, podprta, sprejeta. 

Odpiram 5 mesečno popotovanje v svoje globine, čustva, prepričanja, popotovanje v svojo maternico, jajčnike, yoni, srce. Zate sem pripravila 5 mesečno šolo, ki te bo podprla na tvoji poti k sebi, ti pomagala prebuditi tvojo notranjo moč, v globljo resnico.

 

Čutiš, da si preobremenjena in da si morda premalokrat vzameš čas zase? Čas, da se umiriš, sprostiš, povežeš s sabo, odpreš svoje srce? Da lahko bolj slišiš svoj notranji glas, hodiš po svoji poti v jasnosti in milini.

Te kliče, da se še bolj poglobiš vase, da se odpreš še višji resnici tebe same – tvoje duše? Se želiš še bolj odpreti in v življenje povabiti več obilja, ženskosti, hvaležnosti in ljubezni do sebe?

Ne skrbi, zate imam rešitev.

Zate, ljuba ženska, sem pripravila globoko popotovanje k sebi. 5 mesecev dolgo intenzivno in hkrati nežno popotovanje, kjer bomo delale vse, kar sodobna ženska potrebuje, da je globoko zasidrana v sebi, živi svojo pot in tej poti tudi zaupa. 5 mesečna šola, da v življenje vneseš več energije, sproščenosti, umirjenosti, radosti, veselja, da bolj prebudiš svojo žensko energijo za sijoče in polno življenje ter srčne, harmonične odnose. 

Dobrodošla, da se mi pridružiš na 5 mesečnem popotovanju, ki te bo ponovno povezalo s svojo čutno žensko esenco, maternico, kreativno energijo in srcem. Pomagalo ti bo, da boš ponovno našla svojo prizemljeno, sijočo in srčno notranjo kraljico. Žensko, ki ve kaj hoče, ki zna postaviti meje, je stabilna in močna, hkrati pa mehka in srčna.

Samo zate sem pripravila 5 mesečno šolo Sijoča ženska - od korenin do razcveta, ki je najbolj obširno do sedaj!

Program 5 mesečne šole

MODUL 1 - KORENINE

Korenska čakra: finance, obilje, varnosti, zaupanje, utelešenost, prizemljenosti

Začnemo na začetku, pri osnovah, pri korenski čakri, ki je najbolj povezana s fizičnim in najbolj odgovorna za bivanje tukaj in zdaj na tem planetu. V njej so zakoreninjeni strahovi, dvomi, nezaupanje, občutek nevarnosti. Dobro uravnotežena nam v življenje prinaša obilje, urejeno finančno stanje, zaupanje, občutek pripadnosti, podpore, občutek varnosti in zdravo fizično telo. Kadar pa je čakra izven ravnovesja to pomeni, da doživljamo pretiran strah, nezaupanje, pomanjkanje varnosti, podpore in težave na finančnem področju. Prvi modul bomo obravnavale več tednov in tako 

MODUL 2 - ŽIVLJENJE

Spolna ali sakralna čakra: energija življenja, vitalnost, kreativnost, odnosi, maternica

Druga čakra je center kreativnosti, igrivosti in življenja samega. Tu se nahaja vitalna energija, sočna seksualna energija, ki nas prižiga in napaja naše ideje, projekte, izdelke. Je sedež čustev in podzavesti. Kadar druga čakra ne deluje dobro se to lahko kaže v težavah in neravnovesju v maternici in spolnih organih, pomanjkanju kreativnosti, veselja, navdiha v življenju. S spolno čakro, maternico, jajčniki, materničnem vratu se bomo ukvarjale veliko časa, v več modulih. 

MODUL 3 - MATERNICA

Maternica: aktivacija svetih kod maternice, jajčnikov in materničnega vratu 

Maternica je naš sveti tempelj. Je prostor novega življenja, kreacije in ženskosti. Tu izvira naša modrost, moč in navdih. V njej pa se skrivajo tudi naši strahovi, bolečine, energije, ki nam ne služijo. Ženske imamo veliko neravnovesja v maternici: od bolečih menstruacij, cist, miomov, neplodnosti, težave s cikom in menstruacijo, pa do še večjih težav. Učile se bomo, kako uravnavati energijo v maternici, jo čistit zastalih čustev in energij, da bo ta zdrava in sijoča. Z maternico se bomo, zaradi pomembnosti, ukvarjale več tednov v več modulih. 

MODUL 4 - ČUSTVA

Čustva: čutenje, prepoznavanje občutkov in čustvena terapija. 

Čustva ne delimo na dobra in slaba ali na pozitivna in negativna. Čustva samo so. Seveda, ena so bolj prijetne, druga manj. Čutiti ne moremo selektivno, da bi na primer čutili samo veselje, srečo in zadovoljstvo, ne bi čutili pa žalosti, jeze ali strahu. Žal ne gre. Zato se v tem modulu poglobimo v čustva in se jih naučimo sprejemati. Kako se rokovati z njimi, da tista manj prijetna hitreje spravimo v pretok, tista prijetna pa še globlje zasidramo vase. Hkrati se bomo poglobile v potlačene občutke, podzavest, v bolečno preteklostjo z namenom, da nežno izpustimo staro, ki nam ne služi več.

MODUL 5 - NOTRANJI MIR in NOTRANJA MOČ

Solarni pleksus: jedro, center volje, akcije, samozavesti, notranje moči. 

Tretja čakra je center naše identitete. Kdo sem jaz? Kdo nisem jaz? Rumena energija čakre nas podpre pri pogumu in samouresničitvi. Kadar nam v življenju manjka fokusa, jasnosti, namena, potem si lahko pomagamo tudi tako, da pozornost preusmerimo na čakro solarnega pleksusa. Učile se bomo prebujati našo notranjo moč, voljo in raziskovale kdo v resnici smo. 

MODUL 6 - LJUBEZEN DO SEBE

Srčna čakra: ljubezen do sebe, sprejemanje svojega telesa in negovanje prsi

Srčna čakra je center ljubezni, nežnosti in sprejemanja sebe, situacij, notranjih procesov in življenja nasploh. V tem predelu je usidranih veliko energij nizkih vibracij, zato je negovanje srčnega predela še kako pomembno. Skozi proces odpiranja srca bomo potovale vseh 5 mesecev in odtirale stare plasti zastale energije na področju srca. Ta nam bo v življenje prinesla več nežnosti, miline, sočutja (predvsem do sebe) in ljubezni. 

 

MODUL 7 - SENZUALNA ŽENSKA

Yoni: prebujanje in sprejemanje ženskosti, strastna in drzna ženska. Ženska cikličnost

Sprejemanje ženskosti je sprejemanje ženskega telesa in naše cikličnosti. To nas dela ženske. Najbolj tantričen, senzualen in sočen modul, kjer se bomo poglobile v zavesten dotik, sveto, zavestno spolnost in raziskovale užitek oziroma užitke, ki jih doživljamo v življenju. Z modulom se bomo ukvarjale več tednov in dodobra spoznale svojo cikličnost. Učile se bomo sprejemati vse dele sebe, v vseh obdobjih cikla in se naučile kako nas hormoni podpirajo skozi mesec. 

 

MODUL 8 - PREPRIČANJA

Prepričanja: boleče misli, prepoznavanje in reprogramiranje omejujočih prepričanj

Boleče misli, omejujoča prepričanja in dvomi vase nas lahko močno ovirajo na naši poti. Skozi svoje življenje smo lahko ponotranili cel kup idej o sebi, ki nas držijo nazaj, v strahovih in bolečini. Odstranjevanje le-teh in reprogramiranje naših mentalnih procesov nam tako pomaga, da bolj zaupamo vase, se podpiramo in samozavestneje stopamo po svoji poti. Poglobile se bomo v jedrna prepričanja in jih reprogramirale. Spoznale bomo svoje lastne strahove pred uspehom. 

 

MODUL 9 - NOTRANJI OTROK

Čustva: povezovanje z notranjo deklico in zdravljenje ranjene deklice

Ko smo bile mlajše, lahko v času pred šolo, vrtcu, šoli ali kasneje, ko smo bile najstnice smo lahko doživele več neprijetnih trenutkov. Morda v primarni družini, med vrstniki, prijatelji ali sorodniki, ti trenutki pa so nas lahko močno zaznamovali. Kasneje se zgodi, da nas tej neprijetni trenutki še vedno spremljajo. Nekje znotraj nas, globoko zakopani. V tem modulu bomo negovale svojo notranjo deklico in na ta način podprle sebe, se še globlje začutile in razumele.  

 

MODUL 10 - VIŠJI JAZ

Višji jaz: sidranje božanskosti in povezovanje s svojim bistvom 

Odpiramo se duhovnem, božanskem svetu. Ko smo priklopljeni na božansko vodstvo, so vse odločitve jasne. Točno vemo, kaj naj naredimo in če se slučajno ob tem pojavi strah, nas božanska energija pomiri in odločitev je enostavna. V modulu bomo odpirale kronsko čakro in se povezovale z višjimi nivoji. Začutile bomo energijo svojega višjega jaza in se na ta način zasidrale v višjo vibracijo. 

 

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih

Vsako delavnico se bomo popolnoma sprostile, umirile in povezale s seboj. Predale strahove, dvome, skrbi in izzive. Se dobro prizemljile in začutile svojo notranjo varnost. Odprle čakre, poravnale avro in našo energijo.
Prebudile Žensko Esenco in se obdale v nežnost ter ljubezen do sebe.
Umirile in si dale nekaj božansko dobrega.

To pa še ni vse!

Poleg 10 modulov v živo (eni moduli bodo trajali več tednov), bom kar 4x odgovarjala na tvoja vprašanja v obliki skupinskega coaching, tako me boš lahko vprašala karkoli te bo zanimalo in te tako še bolj podprla v tvojem osebnem procesu.

V 5 mesečno šolo je vključena 1 celodnevna delavnica v živo v okolici Ljubljane. V načrtu je spomladi.

Za še večjo podporo ena drugi boš lahko pristopila v intimno zasebno Facebook skupino, kjer se bomo družile vse SIJOČE ŽENSKE. V tej posebni FB skupini bomo lahko delile svoje izkušnje, spoznanja, se podpirale in si svetovale.

Povezane bomo tudi preko chat-a, da bodo informacije do tebe prišle hitro in jasno.

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih

KAKO BO POTEKALA 5 mesečna šola?

1x na teden delavnica v živo preko spleta - skupaj 21 srečanj
1x na teden ali 1x na 2 tedna teorija
1x na teden ali 1x na 2 tedna vprašanja za samoraziskovanje
1x na teden ali 1x na 2 tedna video z mojimi izkušnjami

Začnemo v četrtek, 23.11. ob 19.00 v živo preko spleta.

Po uvodnem srečanju boš vsak ponedeljek (ali vsak drug ponedeljek) prejela teorijo, vprašanja za samoraziskovanje in video z mojimi izkušnjami.

Ob ČETRTKIH se družimo skupaj, v živo preko spleta in sicer od 19.00 do 20.30, od 20.30 do 21.00 pa bo čas za deljenje, vprašanja in ženski krog. Skupno druženje bo torej trajalo 2 uri, vendar bomo z ''uradnim delom'' zaključile v uri in pol.

Na voljo bodo posnetki, tako da boš lahko vse vaje delala z zamikom, v svojem tempu in času.

Vse do sedaj omenjeno je vsebina paketa ČAROBNA ŽENSKA, ki vsebuje:
- 5 mesečno šolo (21 srečanj v živo preko spleta),
- celodnevna delavnica v živo v okolici Ljubljane,
- minimalno 10 videov z mojimi izkušnjami glede tematike modulov,
- minimalno 10x zapiski s teorijo (skupno cca 50 strani teorije),
- minimalno 10x listi z vprašanji za samoraziskovanje (skupno čez 50 vprašanj),
- 4 skupinski coachingi (60 minut odgovarjam na vaša vprašanja),
- zasebna FB skupina,
- avdio posnetki z afirmacijami,
- in še veliko majhnih darilc.

Cena paketa čarobna ženska je samo 450 oziroma 99€/mesec - 5 obrokov.
Plačilo je možno tudi na 6 obrokov.

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih

Kaj pa, če ti povem, da obstaja še nekaj več?

Si želiš še več moje podpore in vodstva?

Zate sem pripravila še paket BOGINJA, kjer te bom z mojim osebnim vodstvom podpirala še v večje globine in večje spremembe v tvojem življenju. Pomagala ti bom, da boš v življenju lahko naredila še večje korake naprej v bolj harmonično, radostno, srčno, strastno in polno življenje.

paket BOGINJA poleg vsega iz paketa ČAROBNA ŽENSKA vsebuje še: 

3x (120 minutnih) individualnih osebnih svetovanj preko spleta

Paket BOGINJA te bo maksimalno podprl pri tvojem preporodu v pravo božansko žensko. Moja 100% podpora tekom 5 mesečne šole ti bo pomagala, še do večje osvoboditve, do več ljubezni, radosti in veselja v tvojem življenju. Pomagala in svetovala ti bom glede vseh tvojih težav in izzivov, intuitivno bom brala tvoje dušne zapise, podaja sporočila vodnikov, mojstrov in angelov in skupaj bova dosegli tako zelo veliko. 

Ampak POZOR, paket BOGINJA je na voljo za samo za 5 žensk! Samo 5 mest je na voljo za moje celostno vodstvo in podoro, zato ne premišljuj preveč, da se mesta ne zasedejo!

Paket BOGINJA vsebuje:
- 3 individualne terapije preko spleta (120 minut),
- 5 mesečno šolo (21 srečanj v živo preko spleta),
- celodnevna delavnica v živo v okolici Ljubljane,
- minimalno 10 videov z mojimi izkušnjami glede tematike modulov,
- minimalno 10x zapiski s teorijo (skupno cca 50 strani teorije),
- minimalno 10x listi z vprašanji za samoraziskovanje (skupno čez 50 vprašanj),
- 4 skupinski coachingi (60 minut odgovarjam na vaša vprašanja),
- zasebna FB skupina,
- avdio posnetki z afirmacijami,
- in še veliko majhnih darilc.

Cena paketa čarobna ženska je samo samo 650€ oziroma 115€/mesec - 6 obrokov.

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih

Paket ČAROBNA ŽENSKA

– 5 mesečno šolo (21 srečanj v živo preko spleta),
– 10 videov z mojimi izkušnjami glede tematike modulov,
– 10x zapiski s teorijo (skupno cca 50 strani teorije),
– 10x listi z vprašanji za samoraziskovanje (skupno čez 50 vprašanj),
– 4 skupinski coachingi (60 minut odgovarjam na vaša vprašanja),
– zasebna FB skupina,
celodnevna delavnica v živo v okolici Ljubljane,
– avdio posnetki z afirmacijami,
– in še veliko majhnih darilc.

Cena paketa ČAROBNA ŽENSKA je samo 450€ oziroma 99€/mesec – 5 obrokov. 

Plačilo je možno tudi na 6 obrokov. 

 

Paket BOGINJA

– 3 individualne terapije preko spleta (2 uri)

– 5 mesečno šolo (21 srečanj v živo preko spleta),
– 10 videov z mojimi izkušnjami glede tematike modulov,
– 10x zapiski s teorijo (skupno cca 50 strani teorije),
– 10x listi z vprašanji za samoraziskovanje (skupno čez 50 vprašanj),
– 4 skupinski coachingi (60 minut odgovarjam na vaša vprašanja),
– zasebna FB skupina,
– celodnevna delavnica v živo v okolici Ljubljane,
– avdio posnetki z afirmacijami,
– in še veliko majhnih darilc.

Cena paketa BOGINJA je samo 650€ oziroma 115€/mesec – na 6 obrokov

 

 

A veš, da sem avtorica že 5 različnih popotovanj in tečajev, svoje znanje pa na različne načine delim že več kot 7 let?

1. Dvig ženske esence, 10 tedenski tečaj v živo, september 2019

2. Prebudi povezavo s svojo maternico, 4 tedenski spletni tečaj, maj 2020

3. Prizemljena, strastna in srčna, 10 tedensko spletno popotovanje, november 2020 

4. Nežna, sijoča in drzna – bojevnica ljubezni, 3 mesečno spletno popotovanje, junij 2021

5. Sijoča ženska – od korenin do razcveta, 13 tedensko spletno popotovanje, februar 2022

Zaradi ženskega cikla in življenja na sploh si jemljem možnost, da bom vsebino kdaj oddala kakšen dan prej ali kasneje.

Možno je, da bomo do 3x prestavile dan našega srečanja v živo (na kak drugi dan v tistem tednu - se bomo dogovorile kateri dan vam bo najbolj ustrezal) zaradi moje menstruacije. 1. dan menstruacije nimam delavnic, ker imam menstrualni počitek.

Lahko sprosti tudi spremenimo program, če se za to skupaj odločimo.

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih

O meni

Živjo, moje ime je Maja. 

Sem srčna raziskovalka svojih osebnih globin in življenja. Učim energijske tehnike in vaje za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre, vodim različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, učim vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Največja strast so čustvene globine, pomagam pri reševanju travm in bolečin iz preteklosti, ujetih in potlačenih čustvih in zdravljenju ranjenega otroka.

Nadvse uživam, ko ženskam pomagam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, iskrenosti in ranljivosti.

Prirejam individualne in skupinske delavnice, tečaje po celi Sloveniji in preko spleta. Več o meni si lahko prebereš TUKAJ. 

Paket ČAROBNA ŽENSKA

Cena paketa ČAROBNA ŽENSKA je samo 450€ oziroma 99€/mesec – 5 obrokov.

Plačilo je možno tudi na 6 obrokov.

Paket BOGINJA

Cena paketa BOGINJA je samo 650€ oziroma 115€/mesec – na 6 obrokov

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.