Sijoča ženska

od korenin do razcveta

7 mesečna spletna šola

Te kliče raziskovanje svojih osebnih globin in globoka povezava s sabo?

Želiš še bolj prebuditi svojo notranjo žensko esenco in se počutiti bolj ženstvena, nežna in sijoča?

Si želiš več negovanje sebe, se umirjati, sproščati, meditirati in prebujati svojo pravo notranjo moč?

Te kliče nežno, ženstveno, sestrsko druženje, polno sprejemanja in podpore?

Ljuba ženska

 

Odpiram sveti prostor tebi za globoko potovanje k sebi, v tvojo žensko naravo.

Odpiram sveti prostor kjer boš videna, slišana, čutena, podprta, sprejeta, ljubljena in razumljena. 

7 mesečno popotovanje v svoje globine, čustva, čakre, prepričanja, popotovanje v svojo maternico, jajčnike, maternični vrat, yoni, srce. Popotovanje v svojo ženstvenost, užitek, avtentičnost, v vse kar si. Zate sem pripravila 7 mesečno šolo, ki te bo podprla na tvoji poti v življenju, ti pomagala prebuditi svojo notranjo moč, v bolj srčne, sočne in zdrave odnose.

 

Čutiš, da si preobremenjena in da si morda premalokrat vzameš čas zase? Čas, da se umiriš, sprostiš, povežeš s sabo, odpreš svoje srce? Da lahko bolj slišiš svoj notranji glas, hodiš po svoji poti v jasnosti in milini.

Te kliče, da se odpraviš na pot raziskovanja sebe, svojih čustev, misli, energije, da se še bolj poglobiš vase, se odpreš še višji resnici tebe same – tvoje duše? Da spustiš vse tisto, kar te omejuje, da ne živiš svojega življenja? Se želiš še bolj odpreti in v življenje povabiti več obilja, ženskosti, hvaležnosti in ljubezni do sebe?

Ne skrbi, zate imam rešitev.

Zate, ljuba ženska, sem pripravila globoko popotovanje k sebi. 7 mesecev dolgo intenzivno in hkrati nežno popotovanje, ki te bo ponovno povezalo s tvojo čutno žensko esenco. V šoli bomo delale vse, kar sodobna ženska potrebuje, da je globoko zasidrana v sebi, v svoji moči, živi svojo pot in tej poti tudi zaupa. 7 mesečna šola, da v življenje vneseš več energije, sproščenosti, umirjenosti, radosti, veselja, da bolj prebudiš svojo žensko energijo za sijoče in polno življenje ter srčne, harmonične odnose. 

Dobrodošla, da se mi pridružiš na popotovanju, ki te bo ponovno povezalo s svojo maternico, kreativno energijo in srcem. Pomagalo ti bo, da boš ponovno našla svojo prizemljeno, sijočo in srčno notranjo kraljico. Žensko, ki ve kaj hoče, ki zna postaviti meje, je stabilna in močna, hkrati pa mehka in srčna. Ženska, ki sliši in posluša svoje notranje vodstvo in sledi svoji individualni poti. Samozavestno, pogumno in odločno. 

Program 7 mesečne šole

MODUL 1 - KORENINE

Korenska čakra: finance, obilje, varnosti, zaupanje, utelešenost, prizemljenost

Začnemo na začetku, pri osnovah, pri korenski čakri, ki je najbolj povezana s fizičnim in najbolj odgovorna za bivanje tukaj in zdaj na tem planetu. V njej so zakoreninjeni strahovi, dvomi, občutek, da nismo podprte, nezaupanje, občutek nevarnosti. Tu je občutek pomanjkanja denarja, ljubezni, časa, zdravja. Dobro uravnotežena nam v življenje prinaša obilje, urejeno finančno stanje, zaupanje, občutek pripadnosti, podpore, občutek varnosti in zdravo fizično telo. Kadar pa je čakra izven ravnovesja to pomeni, da doživljamo pretiran strah, nezaupanje, pomanjkanje varnosti, podpore in težave na finančnem področju. 

KAJ BOMO DELALE V ŠOLI

– Naučile se bomo predajati strahove, dvome vase, nezaupanje v življenje, sproščale notranje stiske in napetosti.

– Zdravile bomo travme, bolečine in stare zgodbe, ki so zakoreninjene na korenski čakri in se tako dvignile v več obilja, več varnosti, več zaupanja vase.

– Potovale v maternico naše mame in tako zdravile prve zapise, ki vplivajo na stanje naše korenske čakre in vse kar je povezano z njo.

MODUL 2 - ŽIVLJENJE

Spolna ali sakralna čakra: energija življenja, vitalnost, kreativnost, odnosi, maternica

Druga čakra je center kreativnosti, igrivosti in življenja samega. Tu se nahaja vitalna energija, sočna seksualna energija, ki nas prižiga in napaja naše ideje, projekte, izdelke. Je sedež čustev in podzavesti. Kadar druga čakra ne deluje dobro se to lahko kaže v težavah in neravnovesju v maternici in spolnih organih, pomanjkanju kreativnosti, veselja, navdiha v življenju. S spolno čakro, maternico, jajčniki, materničnem vratu se bomo ukvarjale veliko časa, v več modulih. 

KAJ BOMO DELALE V ŠOLI

– Naučile se bomo čistiti spolno čakro vseh starih energij, zlorab, posilstev, nasilne spolnosti, prehitrih penetracij.

– Odpirale bomo čakro in prebujale čisto energijo kreacije, da bomo v življenje poklicale več življenja, več igrivosti, kreativnosti, navdiha.

– Pripravljale se bomo na nadaljnjo delo z maternico in spolnimi organi – seveda vsaka zase, v varnem okolju svojega doma.

 

MODUL 3 - MATERNICA

Maternica: aktivacija svetih kod maternice, jajčnikov in materničnega vratu 

Maternica je naš sveti tempelj. Je prostor novega življenja, kreacije in ženskosti. Tu izvira naša modrost, moč in navdih. V njej pa se skrivajo tudi naši strahovi, bolečine, energije, ki nam ne služijo. Maternica je temelj ženskosti in ženske energije, zato je povezava z njo ključna, če želimo v življenju biti v notranjem ravnovesju med moško in žensko energijo. Ženske imamo veliko neravnovesja v maternici: od bolečih menstruacij, cist, miomov, neplodnosti, težave s cikom in menstruacijo, pa do še večjih težav. 

Poglobile se bomo v energije jajčnikov in spuščale notranja neravnovesja iz njih. Oni kultivirajo spolno – življenjsko energijo, zato je pomembno, da so zdravi in pretočni. 

Maternični vrat pa je portal, ki meji zunanji svet in tempelj maternice, tu je ogromno zastale energije, ki lahko vodijo v resne bolezni. 

KAJ BOMO DELALE V ŠOLI

– Opravile bomo šamanski obred čiščenja maternice, da bo ta sijoča in pretočna s pomočjo boginje ISIS. 

– Predajale bomo tesnobe in bolečine ob nasilni spolnosti, prehitrih penetracij, zlorabah,… 

– Povezovale se bomo z maternico in se naučile slišati njene modrosti in navdihe. Tako bomo znale vedno prejeti najbolj podporne informacije za svoje življenje. 

– Odpravile bomo šamanski pregled jajčnikov in energij v njih, da bodo ti žareli, kar vpliva na izražanje naše kreativne energije.  

– Izvedle bomo obred spuščanja zastalih energij iz materničnega vratu in tako poglobile naše čutenje in užitek. Ta predel pa ponovno povezale s središčem mati Zemlje po naukih Marije Magdalene. 

 

MODUL 4 - ČUSTVA

Čustva: čutenje, prepoznavanje občutkov in čustvena terapija. 

Čustva ne delimo na dobra in slaba ali na pozitivna in negativna. Čustva samo so. Seveda, ena so bolj prijetne, druga manj. Čutiti ne moremo selektivno, da bi na primer čutili samo veselje, srečo in zadovoljstvo, ne bi čutili pa žalosti, jeze ali strahu. Žal ne gre. Zato se v tem modulu poglobimo v čustva in se jih naučimo sprejemati. Otopelost je velika težava sodobne ženske, saj ta povzroča, da čutimo zelo malo, velikokrat samo nezadovoljstvo, stisko in tesnobo. Povzroča pa tudi, da ne čutimo veliko veselja, notranjega žara in ljubezni.

KAJ BOMO DELALE V ŠOLI

 Naučile se bomo čutit in prepoznavat svoja čustva ter tako topile čustveno otopelost oziroma poglabljale čustveno inteligenco.

– Učile se bomo zavestnega rokovanja s čustvi, da tista manj prijetna hitreje spravimo v pretok, tista prijetna pa še globlje zasidramo vase. 

– Imele bomo več različnih čustvenih terapij, se poglobile v potlačena čustva, podzavest, v bolečo preteklost in se naučile kako predajati neprijetna čustva na različne načine, da nas ta ne bodo več spremljala. Tako bomo lažje zadihale v svojem življenju. 

 

MODUL 5 - NOTRANJI MIR in NOTRANJA MOČ

Solarni pleksus: identiteta, jedro, center volje, akcije, samozavesti, notranje moči. 

Tretja čakra je center naše identitete. Kdo sem jaz? Kdo nisem jaz? Rumena energija čakre nas podpre pri pogumu in samouresničitvi. Tu se skriva volja, notranji mir in občutek zavedanja. Kadar nam v življenju manjka fokusa, jasnosti, namena, potem si lahko pomagamo tudi tako, da pozornost preusmerimo na čakro solarnega pleksusa in poskrbimo, da je čakra odprta in pretočna. 

KAJ BOMO DELALE V ŠOLI

 Potovale bomo čez proces kdo me v resnici smo in predajale vse tisto zunanje, tuje, kar nas definira, pa nam ne služi več. 

– Odpirale, zdravile in uravnotežile bomo energijo naše tretje čakre, da bomo v življenju bolj stabilne, pogumne, v jasnosti, fokusu, odlične in povezane s sabo.

MODUL 6 - LJUBEZEN DO SEBE

Srčna čakra: ljubezen do sebe, sprejemanje svojega telesa in negovanje prsi

Srčna čakra je center ljubezni, nežnosti in sprejemanja sebe, situacij, notranjih procesov in življenja nasploh. V tem predelu je usidranih veliko energij nizkih vibracij, zato je negovanje srčnega predela še kako pomembno. Skozi proces odpiranja srca bomo potovale vseh 7 mesecev in odtirale stare plasti zastale energije na področju srca. Ta nam bo v življenje prinesla več nežnosti, miline, sočutja (predvsem do sebe) in ljubezni. 

 

KAJ BOMO DELALE V ŠOLI

Izvedle bomo čutno, nežno in zdravilno negovalno masažo prsi, ki pomaga pri prekrvavitvi tega področja, pomaga pri raztapljanju blokad in zastalih energij in ohranja naše prsi zdrave. 

 Naučile se bomo vaje za odpiranje srca in sidranje v ljubezen do sebe, kar nam v življenje prinese več mehkobe in sproščenosti. 

MODUL 7 - SENZUALNA ŽENSKA

Yoni: prebujanje in sprejemanje ženskosti, strastna in drzna ženska. Ženska cikličnost

Sprejemanje ženskosti je sprejemanje ženskega telesa in naše cikličnosti. To nas dela ženske. Najbolj tantričen, senzualen in sočen modul, kjer se bomo poglobile v zavesten dotik, sveto, zavestno spolnost in raziskovale užitek oziroma užitke, ki jih doživljamo v življenju. Z modulom se bomo ukvarjale več tednov in dodobra spoznale svojo cikličnost. Učile se bomo sprejemati vse dele sebe, v vseh obdobjih cikla in se naučile kako nas hormoni podpirajo skozi mesec. 

 

KAJ BOMO DELALE V ŠOLI

Naučile se bomo izvajati zavesten, tantričen dotik sebi in drugim, ki nas polni, obnavlja in oživlja. 

Prebujale bomo sočno, senzualno energijo in se naučile delati z njo, da ta napaja naše projekte.

Povezovale se bomo z yoni in izvedle yoni gazing, seveda intimno z ugasnjenimi kamerami. To prinaša življenje v naše spolne organe, kar oživi celo naše telo. Prinaša več užitka in več čutenja v spolnosti. 

MODUL 8 - PREPRIČANJA

Prepričanja: boleče misli, prepoznavanje in reprogramiranje omejujočih prepričanj

Boleče misli, omejujoča prepričanja in dvomi vase nas lahko močno ovirajo na naši poti. Skozi svoje življenje smo lahko ponotranili cel kup idej o sebi, ki nas držijo nazaj, v strahovih in bolečini. Odstranjevanje le-teh in reprogramiranje naših mentalnih procesov nam tako pomaga, da bolj zaupamo vase, se podpiramo in samozavestneje stopamo po svoji poti. 

 

KAJ BOMO DELALE V ŠOLI

Poglobile se bomo v jedrna prepričanja, jih odstranile in reprogramirale.

Ozavestile bomo lastne strahove pred neuspehom in jih odstranile, kar nam bo pomagalo, da bomo lažje stopile korak naprej v neznano.

 

MODUL 9 - NOTRANJI OTROK

Čustva: povezovanje z notranjo deklico in zdravljenje ranjene deklice

Ko smo bile mlajše, lahko v času pred šolo, vrtcu, šoli ali kasneje, ko smo bile najstnice, smo lahko doživele več neprijetnih trenutkov. Morda v primarni družini, med vrstniki, prijatelji ali sorodniki, ti trenutki pa so nas lahko močno zaznamovali. Kasneje se zgodi, da nas tej neprijetni trenutki še vedno spremljajo. Nekje znotraj nas, globoko zakopani. V tem modulu bomo negovale svojo notranjo deklico in na ta način podprle sebe, se še globlje začutile in razumele.  To bo prineslo še več razumevanja sebe, več sočutja in nežnosti.

 

KAJ BOMO DELALE V ŠOLI

Izvedle bomo čustveno terapijo zdravljenje ranjene deklice in globoka povezava z našo notranjo deklico.

Obred simboličnega odhoda od doma v svet, v življenje, v odraslo dobo in tako nazaj priklicale izgubljeno energijo iz otroštva in povečale notranjo samostojnost, moč in stabilnost. 

 

MODUL 10 - VIŠJI JAZ

Višji jaz: sidranje božanskosti in povezovanje s svojim bistvom, esenco

Odpiramo se duhovnem, božanskem svetu. Ko smo priklopljeni na božansko vodstvo, so vse odločitve jasne. Točno vemo, kaj naj naredimo in če se slučajno ob tem pojavi strah, nas božanska energija umiri in odločitev je enostavna. V modulu bomo odpirale kronsko čakro in se povezovale z višjimi nivoji. Začutile bomo energijo svojega višjega jaza in se na ta način zasidrale v višjo vibracijo. 

 

KAJ BOMO DELALE V ŠOLI

Odpirale se bomo duhovnem svetu energij, duhovnemu vodstvu in odpirale korensko čakro.

– Izvedle alkimistični obred povezovanja z Višjim jazom in osebnimi vodniki.

 

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih ali v šoli

Vsako delavnico se bomo popolnoma sprostile, umirile in povezale s seboj. Predale strahove, dvome, skrbi in izzive. Se dobro prizemljile in začutile svojo notranjo varnost. Odprle čakre, poravnale avro in našo energijo.
Prebudile Žensko Esenco in se obdale v nežnost ter ljubezen do sebe.
Umirile in si dale nekaj božansko dobrega.

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih ali v šoli

To pa še ni vse!

Poleg 10 modulov v živo (eni moduli bodo trajali več tednov), bom kar 3x odgovarjala na tvoja vprašanja v obliki skupinskega coaching. 3x pa bomo imele teden za deljenje in tako imele prostor, kjer bomo lahko svobodno izražale v varnem, ljubečem in čutnem okolju.

V 7 mesečno šolo je vključena 1 celodnevna delavnica v živo, v naravi, v okolici Ljubljane. V načrtu je spomladi.

Za še večjo podporo ena drugi boš lahko pristopila v intimno zasebno Facebook skupino, kjer se bomo družile vse SIJOČE ŽENSKE. V tej posebni FB skupini bomo lahko delile svoje izkušnje, spoznanja, se podpirale in si svetovale.

Povezane bomo tudi preko chat-a, da bodo informacije do tebe prišle hitro in jasno.

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih

KAKO BO POTEKALA 7 mesečna šola?

1x na teden delavnica v živo preko spleta - skupaj 28 srečanj
Za vsak modul pošljem teorijo
Za vsak modul pošljem vprašanja za samoraziskovanje
Za vsak modul pošljem video z mojimi izkušnjami

Začnemo v četrtek, 19.10. ob 19.00 v živo preko spleta.

Po uvodnem srečanju boš ob ponedeljskih, ko bo nov modul, prejela teorijo, vprašanja za samoraziskovanje in video z mojimi izkušnjami.

Ob ČETRTKIH se družimo skupaj, v živo preko spleta in sicer od 19.00 do 20.30, od 20.30 do 21.00 pa bo čas za deljenje, vprašanja in ženski krog. Skupno druženje bo torej trajalo 2 uri, vendar bomo z ''uradnim delom'' zaključile v uri in pol.

Na voljo bodo posnetki, tako da boš lahko vse vaje delala z zamikom, v svojem tempu in času.

Vse do sedaj omenjeno je vsebina paketa ČAROBNA ŽENSKA, ki vsebuje:
- 7 mesečno šolo (28 srečanj v živo preko spleta),
- celodnevna delavnica v živo, v naravi, v okolici Ljubljane, maj 2024,
- minimalno 10 videov z mojimi izkušnjami glede tematike modulov,
- minimalno 10x zapiski s teorijo (skupno cca 50 strani teorije),
- minimalno 10x listi z vprašanji za samoraziskovanje (skupno čez 50 vprašanj),
- 3 skupinski coachingi (60 minut odgovarjam na vaša vprašanja),
- 3 ženski krogi, kjer bo prostor za deljenje, raziskovanje
- zasebna FB skupina,
- avdio posnetki z afirmacijami,
- in še veliko majhnih darilc.

Cena paketa čarobna ženska je samo 95€ na mesec (7 obrokov) ali 599€ v enem obroku.
Plačilo možno tudi na 5 ali 9 obrokov.

Pozor, število mest je omejeno!

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih

Kaj pa, če ti povem, da obstaja še nekaj več?

Si želiš še več moje podpore in vodstva?

Zate sem pripravila še paket BOGINJA, kjer te bom z mojim osebnim vodstvom podpirala še v večje globine in večje spremembe v tvojem življenju. Pomagala ti bom, da boš v življenju lahko naredila še večje korake naprej v bolj harmonično, radostno, srčno, strastno in polno življenje.

paket BOGINJA poleg vsega iz paketa ČAROBNA ŽENSKA vsebuje še: 

3x (120 minutnih) individualnih osebnih svetovanj preko spleta

Paket BOGINJA te bo maksimalno podprl pri tvojem preporodu v pravo božansko žensko. Moja 100% podpora tekom 7 mesečne šole ti bo pomagala, še do večje osvoboditve, do več ljubezni, radosti in veselja v tvojem življenju. Pomagala in svetovala ti bom glede vseh tvojih težav in izzivov, intuitivno bom brala tvoje dušne zapise, podaja sporočila vodnikov, mojstrov in angelov in skupaj bova dosegli tako zelo veliko. 

Ampak POZOR, paket BOGINJA je na voljo za samo za 5 žensk! Samo 5 mest je na voljo za moje celostno vodstvo in podoro, zato ne premišljuj preveč, da se mesta ne zasedejo!

Paket BOGINJA vsebuje:
- 3 individualne terapije preko spleta (120 minut),
- 7 mesečno šolo (28 srečanj v živo preko spleta),
- celodnevna delavnica v živo v okolici Ljubljane,
- minimalno 10 videov z mojimi izkušnjami glede tematike modulov,
- minimalno 10x zapiski s teorijo (skupno cca 50 strani teorije),
- minimalno 10x listi z vprašanji za samoraziskovanje (skupno čez 50 vprašanj),
- 3 skupinski coachingi (60 minut odgovarjam na vaša vprašanja),
- 3 ženski krogi, kjer bo prostor za deljenje, raziskovanje
- zasebna FB skupina,
- avdio posnetki z afirmacijami,
- in še veliko majhnih darilc.

Cena paketa čarobna ženska je samo samo 130€ na mesec (7 obrokov) ali 860€. Plačilo možno tudi na 5 ali 9 obrokov.

Samo 5 mest na voljo!

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih

Paket ČAROBNA ŽENSKA

– 7 mesečno šolo (28 srečanj v živo preko spleta),
– celodnevna delavnica v živo, v naravi, v okolici Ljubljane, maj 2024,
– minimalno 10 videov z mojimi izkušnjami glede tematike modulov,
– minimalno 10x zapiski s teorijo (skupno cca 50 strani teorije),
– minimalno 10x listi z vprašanji za samoraziskovanje (skupno čez 50 vprašanj),
– 3 skupinski coachingi (60 minut odgovarjam na vaša vprašanja),
– 3 ženski krogi, kjer bo prostor za deljenje, raziskovanje
– zasebna FB skupina,
– avdio posnetki z afirmacijami,
– in še veliko majhnih darilc.

Cena paketa ČAROBNA ŽENSKA je samo 95€ na mesec (7 obrokov) ali 599€ v enem obroku.

Plačilo je možno tudi na 5 ali 9 obrokov. 

Število mest je omejeno!

Paket BOGINJA

– 3 individualne terapije preko spleta (120 minut),
– 7 mesečno šolo (28 srečanj v živo preko spleta),
– celodnevna delavnica v živo v okolici Ljubljane,
– minimalno 10 videov z mojimi izkušnjami glede tematike modulov,
– minimalno 10x zapiski s teorijo (skupno cca 50 strani teorije),
– minimalno 10x listi z vprašanji za samoraziskovanje (skupno čez 50 vprašanj),
– 3 skupinski coachingi (60 minut odgovarjam na vaša vprašanja),
– 3 ženski krogi, kjer bo prostor za deljenje, raziskovanje
– zasebna FB skupina,
– avdio posnetki z afirmacijami,
– in še veliko majhnih darilc.

Cena paketa BOGINJA je samo 130€ na mesec (7 obrokov) ali 860€ v enem obroku.

Plačilo možno tudi na 5 ali 9 obrokov.  

Število mest je omejeno!

A veš, da sem avtorica že 6 različnih popotovanj in tečajev, svoje znanje pa na različne načine delim že več kot 8 let?

1. Dvig ženske esence, 10 tedenski tečaj v živo, september 2019

2. Prebudi povezavo s svojo maternico, 4 tedenski spletni tečaj, maj 2020

3. Prizemljena, strastna in srčna, 10 tedensko spletno popotovanje, november 2020 

4. Nežna, sijoča in drzna – bojevnica ljubezni, 3 mesečno spletno popotovanje, junij 2021

5. Sijoča ženska – od korenin do razcveta, 13 tedensko spletno popotovanje, februar 2022

6. 5 mesečna šola Sijoča ženska – od korenin do razcveta, 5 mesečna šola, november 2022

Zaradi ženskega cikla in življenja na sploh si jemljem možnost, da bom vsebino kdaj oddala kakšen dan prej ali kasneje.

Možno je, da bomo kdaj prestavile dan našega srečanja v živo (na kak drugi dan v tistem tednu - se bomo dogovorile kateri dan vam bo najbolj ustrezal) zaradi moje menstruacije. 1. dan menstruacije nimam delavnic, ker imam menstrualni počitek.

Izjave žensk, ki so že potovale z mano na mojih tečajih

O meni

Živjo, moje ime je Maja. 

Sem srčna raziskovalka svojih osebnih globin in življenja. Učim energijske tehnike in vaje za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre, vodim različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, učim vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Največja strast so čustvene globine, pomagam pri reševanju travm in bolečin iz preteklosti, ujetih in potlačenih čustvih in zdravljenju ranjenega otroka.

Nadvse uživam, ko ženskam pomagam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, iskrenosti in ranljivosti.

Prirejam individualne in skupinske delavnice, tečaje po celi Sloveniji in preko spleta. Več o meni si lahko prebereš TUKAJ. 

Paket ČAROBNA ŽENSKA

Cena paketa ČAROBNA ŽENSKA je samo 95€ na mesec (7 obrokov) ali 599€ v enem obroku.

Plačilo je možno tudi na 5 ali 9 obrokov. 

Paket BOGINJA

Cena paketa BOGINJA je samo 130€ na mesec (7 obrokov) ali 860€ v enem obroku. 

Plačilo možno tudi na 5 ali 9 obrokov.  

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.