Srčni Rebirthing

💜 Si želiš globljega stika s sabo?

💜 Čutiš tesnobo, napetosti, čustvene ali fizične bolečine, nepredelana čustva?

💜 Si želiš predati stare zgodbe, bivše odnose, spustiti težko obdobje?

💜 Si želiš osvoboditve, več lahkotnosti, nežnosti, srčnosti v življenju?

Ja? Potem je ta delavnica naravnost zate.

V življenju se lahko hitro, da izgubimo stik s sabo, svoj pravi jazsvoj pravi steberresnicoizgubimo stik s srčnimi željamis svojo dušo, zato, ker je podzavest prevzela naše življenje. Občutek imamo, da življenja ne vodimo več sami, ampak ga vodi vse potlačeno, ki buta na površje in si želi osvoboditve. Posledično se ne čutimo, ne znamo postaviti zdravih meja, se ne znamo postaviti na prvo mesto ali mirno reči: NE. To vpliva na kvaliteto našega življenjadoživljanja življenja tukaj in zdaj, na naše odnoseobilje, naše delo. Vpliva na to, koliko srečni smo v življenju, koliko smo zmožni doživljati, biti kreativni, radostni in veseli.. 

Kaj je dihalna tehnika Srčni Rebirthing?

Srčni Rebirthing je nežna dihalna metoda raziskovanja sebe, svojih globin. Gre za povezan dih in prisotnosti v telesu, doda se glas, kar pomaga pri osvobajanju čustvenih zastojev, ki so nastali v preteklosti. Bistvo tehnike je, da se osvobodimo bremenečih čustev, neprijetnih misli, vzorcev in prepričanj, ki nas omejujejo. Lahko predelujemo travme, energije prednikov, ki nam ne služijo več, dostopamo do prejšnjih življenj in se osvobodimo energij, ki nas blokirajo. Na ta način ustvarjamo prostor, da integriramo več prijetnih občutij, lahkotnih mislih in ustvarjamo življenje, ki si ga želimo živeti. Prinaša notranji mir, lahkotnost, ljubezen do sebe. 

Deluje celostno, preko fizičnega telesa, do čustvenega, mentalnega in energijskega ter tako krepi naše duhovno telo in globoko povezavo s sabo, s svojim bistvom, z našo dušo močjo.

Srčni Rebirthing izvajamo na skupinskih delavnicah ali individualnih terapijah. Na skupinskih delavnicah se najprej vzpostavi varen prostor in zaupanje med udeleženci. V nadaljevanju se sprostimo, utelesimo in predamo stres, nemir ter razpršene misli. Izvedemo več energijskih tehnik za odpiranje čaker in prebujanje energije, kar nam pomaga, da se še bolj začutimo, svojo prisotnost zasidramo v telo in umirimo tok misli.

Naprej odpremo srce in prebudimo ljubezen do sebe, jo globoko občutimo in polno doživimo.

Vse to so priprave na osrednjo tehniko, da se lahko v sebi, zasidrani v sedanjem trenutku, prepustimo dihu in stopimo še globlje, v naše senčne in sončne dele.

Srčni Rebirthing se izvaja leže. Vedno postavimo namero, da se odpre tisto, kar je dozorelo, da vidimo in tisto, s čimer smo se pripravljeni soočiti. Povezan dih dovaja energijo v naš sistem, izdih pa sprošča naše telo. Počasi se lahko odpirajo travme, neprijetni spomini, težki odnosi, izgube, ki smo jih doživeli. Pomembno je, da si damo prostor, da s sprejemanjem doživljamo vse, kar je v nas in na sočuten način to izrazimo, se osvobodimo tistega, kar nas ne podpira več. Postopoma nam to prinese več lahkotnosti, miru, več energije in jasnosti v življenju.

S pomočjo zavestnega povezanega diha, prisotnosti in pozornosti osvobajamo blokade in s tem:
- vzpostavimo pretočnost v telesu,
- pomagamo pri zdravljenju fizičnega telesa,
- se osvobajamo neprijetnih energijskih vezi,
- zdravimo notranjega, ranjenega otroka,
- se osvobajamo neprijetnih vzorcev obnašanja ali delovanja,
- transformiramo travmatične izkušnje in notranje bolečine,
- osvobajamo blokade, ki imajo korenine v zgodnjem otroštvu ali so nastale med porodom,
- čistimo energije prednikov in prednic po ženski in moški liniji,
- podoživljamo in ozaveščamo prejšnja življenja na čustvenem, energijskem in mentalnem nivoju,
- rešujemo karmične situacije.

Individualna terapija ali skupinska delavnica Srčni Rebirthing ti lahko prinese velike spremembe v življenju

 

 • sprostitev tesnobe, napetosti in neprijetnih fizičnih občutij,
 • je odlična podpora in pomoč pri zdravljenju obolenj, bolezni in neravnovesij iz fizičnega telesa,
 • izboljša odnos do sebe, kar pomaga pri bolj harmoničnih odnosih z drugimi,
 • podpre večjo čustveno pretočnost in čustveno lahkotnost,
 • večja prisotnost s sabo in bolj umerjene misli,
 • podpre pri zaključevanju starega, kar čutiš, da te v življenju ne podpira več (odnosi, služba, navade,…) 

Kaj je udeleženkam in udeležencem mojih delavnic Rebirthinga prineslo?

 • Ženska ni morala zanositi več kot 2 let, z obema s partnerjem je bilo po pregledih vse v redu. Junija 2020 sta oba prišla na delavnico, nekaj dni po njem je ženska zanosila in danes že zibata zdravo deklico.
 • Žensko je več mesecev bolela rama, po delavnici so bolečine izginile.
 • Ženska močno bruhala, veliko slabosti, po delavnici se je stanje močno izboljšalo po več delavnicah celo čisto umirilo.
 • Ženska ni imela menstruacije že pol leta, po delavnici, naslednji dan, je začela teči rdeča reka in sprostila močne napetosti.
 • Bolečine, špikanje in pritiski v prsnem košu izginili.
 • Ozavestila kaj je vzrok za slab odnos z mami in spustila veliko breme. Po delavnici se je sam odnos močno izboljšal.
 • Manj boleče menstruacije.
 • Z lahkoto pustila službo in se podala na samostojno pot v zaupanju.
 • Bolečina križa izginila.
 • Nič več tesnobe in notranje panike.
 • 90% udeleženk in udeležencev se po delavnici počuti ”20 kg lažjih”.

Srčni Rebirthing nas podpre na naši poti v bolj srčno, nežno, harmonično življenje, ki nam prinese več veselja, sreče, zavedanja in širšo resnico o tem, kdo mi v resnici smo.

TERMINI SKUPINSKIH DELAVNIC SRČNEGA REBIRTHINGA PO SLOVENIJI

NOVO MESTO
Torek, 4.6. od 18.00 do 21.00, galerija Energy Art, Medičeva 15, Novo mesto.

MARIBOR
Torek, 18.6. ob 18.00 do 21.00, Kardeljeva cesta 53, Maribor.

LJUBLJANA
Petek, 28.6. od 18.00 do 21.00, Višja Vibracija, Cesta Andreja Bitanca 68, Ljubljana

KRANJ
Sreda, 10.7. od 18.00 do 21.00, Tempelj Ganesha, Britof 27, Kranj

Moje izkušnje s tehniko

Tehniko Rebirthing sem se učila pri učitelju Bonu Baršku. Prakticiram jo več kot 13 let (dihala sem jo več kot 500x) vodim pa jo več kot 9 let na skupinskih in individualnih delavnicah po celi Sloveniji.

V tehniko sem se zaljubila že prvič, ko sem jo dihala in v nadaljevanju izvajala na skupinskih delavnicah skoraj vsak teden 6 let. Hkrati pa jo velikokrat izvajala sama doma - eno leto skupaj 3x na teden.To pomeni, da imam za sabo res ogromno prakse. Tehniko sem močno osvojila, velikokrat preizkusila in jo tako resnično ponotranjila. Lastne izkušnje in razumevanje vseh močnih različic procesov me podpira, da lahko prostor držim veliko bolj stabilno.

Metoda dihanja mi je pomagala do največjih sprememb v svojem življenju. Podpirala me je pri velikih odločitvah in z njeno pomočjo sem lažje naredila korake naprej.
Vedno znova me vrača k sebi, vedno znova me podpre in življenje živim lahkotneje.

Kaj pravijo tisti, ki so bili na mojih delavnicah?

Tistim, ki še kolebate, namig…če že dolgo iščete nekaj, kar bi vas začenjalo odklepat oz. vas odklenilo (vseh) žalosti…vam iskreno privoščim izkušnje oz. izkušenj Rebirthinga. Jaz se ga nisem naveličala niti po 12-ih takih izkušnjah…vsakič drugače, vsakič globoko intenzivno, očiščujoče… Ogromno neodžalovanih žalosti imamo in Rebirthing je odlična tehnika vseživljenjskega čiščenja.
Mojca S. 

NOVO MESTO
Torek, 4.6. od 18.00 do 21.00, galerija Energy Art, Medičeva 15, Novo mesto.

MARIBOR
Torek, 18.6. od 18.00 do 21.00, Kardeljeva cesta 53, Maribor.

LJUBLJANA
Petek, 28.6. od 18.00 do 21.00, Višja Vibracija, Cesta Andreja Bitenca 68, Ljubljana

KRANJ
Sreda, 10.7. od 18.00 do 21.00, Tempelj Ganesha, Britof 27, Kranj

OSTALE INFORMACIJE

Prispevek za 3 urno delavnico je 50€. 

S seboj prinesi ležalko, odejo in manjšo blazino. Pa kaj za popit. Priporočljiva so lahka športna oblačila.

Izpolni spodnjo prijavo za svoje mesto

Prijava ni rezervacija “za vsak slučaj, če se mi bo takrat dalo”. Je prijava in izbira, da boš na delavnico prišel/prišla in ta čas namenil/namenila sebi.

Novo mesto, torek, 4.6.

Maribor, torek, 18.6.

Ljubljana, petek, 28.6.

Kranj, sreda, 10.7.

O meni

Živjo, moje ime je Maja. Sem srčna raziskovalka svojih osebnih globin in življenja. Učim energijske tehnike in vaje za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre, vodim različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, učim vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Največja strast so čustvene globine, pomagam pri reševanju travm in bolečin iz preteklosti, ujetih in potlačenih čustvih in zdravljenju ranjenega otroka. 

Nadvse uživam, ko ženskam pomagam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, iskrenosti in ranljivosti. 

Prirejam individualne in skupinske delavnice, tečaje po celi Sloveniji in preko spleta. 

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

Upoštevali bomo vsa priporočila NIJZ. Na voljo bodo maske in razkužila. Če se bodo ukrepi kakorkoli spreminjali, se bomo sproti prilagajali in skrbeli za varnost.

BREŽICE - ni termina

Celje - ni termina

CG - ni termina