Srčni Rebirthing

💜 Si želiš globljega stika s sabo?

💜 Čutiš tesnobo, napetosti, čustvene ali fizične bolečine, nepredelana čustva?

💜 Si želiš predati stare zgodbe, bivše odnose, spustiti težko obdobje?

💜 Si želiš osvoboditve, več lahkotnosti, nežnosti, srčnosti v življenju?

Ja? Potem je ta delavnica naravnost zate.

Kaj je dihalna tehnika Srčni Rebirthing?

Ali veš, da je povprečen sodoben človek v manj kot 10% zavestno (zavedno) bitje in več kot 90% delujemo iz svojega podzavestnega (nezavednega) ali potlačenega? Ta del nas sestavljajo izkušnje iz našega življenja, ki so bile zelo neprijetne in boleče; na primer:

🙁 boleče izkušnje iz preteklosti,

🙁 težko, boleče otroštvo, s pomanjkanjem sprejemanja in ljubezni,

🙁 težavna partnerska razmerja, ki so v nas pustile rane,

🙁 neprijeten odnos z mamo ali očetom,

🙁 stresna služba, ki nas je leta in leta izčrpavala,

🙁 prevare, zavrnitve, nasilje, posmehovanje,

🙁 nepredelani vzorci,

🙁 napačna prepričanja in notranje iluzije.

ter podobne situacije, ki so se nam zgodile ali dogajale tekom življenja. 

Hitro se lahko zgodi, da v življenju izgubimo stik s sabo, svoj pravi jazsvoj pravi steberresnicoizgubimo stik s srčnimi željamis svojo dušo, zato, ker je podzavest prevzela naše življenje. Občutek imamo, da življenja ne vodimo več sami, ampak ga vodi vse potlačeno, ki buta na površje in si želi osvoboditve. Posledično se ne čutimo, ne znamo postaviti zdravih meja, se ne znamo postaviti na prvo mesto ali mirno reči: NE. To vpliva na kvaliteto našega življenjadoživljanja življenja tukaj in zdaj, na naše odnoseobilje. Vpliva na to, koliko smo zmožni doživljati in čutiti prijetne občutke, biti kreativni, radostni in srečni. 

Pri tem nas lahko močno podpre dihalna tehnika Srčni Rebirthing in 3 urna delavnica, ki deluje celostno.

Srčni Rebirthing je metoda zavestnega povezanega diha, prisotnosti v telesu in globinskega sproščanja

To nam omogoča, da vstopimo globlje vase, v svojo podzavest (nezavest) in na nežen, sproščen in srčen način izrazimo, sprostimo in se osvobodimo vsega, kar je pripravljeno da odide iz našega življenja.  
Na ta način lahko sprostimo ogromno potlačenih občutkov, prepričanj, misli, vzorcev in energijskih blokad, v telo prinesemo več pretočnosti, več življenja. 

To nam prinese več fizičnega, mentalnega, čustvenega in energijskega zdravja, globlji stik s sabo, več lahkotnosti, bolj jasen pogled na sebe, več prizemljenosti in čutnosti.

S pomočjo zavestnega povezanega diha, prisotnosti in pozornosti osvobajamo blokade in s tem:
- vzpostavimo pretočnost v telesu,
- pomagamo pri zdravljenju fizičnega telesa,
- se osvobajamo neprijetnih energijskih vezi,
- zdravimo notranjega, ranjenega otroka,
- se osvobajamo neprijetnih vzorcev obnašanja ali delovanja,
- transformiramo travmatične izkušnje in notranje bolečine,
- osvobajamo blokade, ki imajo korenine v zgodnjem otroštvu ali so nastale med porodom,
- čistimo energije prednikov in prednic po ženski in moški liniji,
- podoživljamo in ozaveščamo prejšnja življenja na čustvenem, energijskem in mentalnem nivoju,
- rešujemo karmične situacije.

Kaj je udeleženkam in udeležencem mojih delavnic Rebirthinga prineslo?

 • Ženska ni morala zanositi več kot 2 let, z obema s partnerjem je bilo po pregledih vse v redu. Junija 2020 sta oba prišla na delavnico, nekaj dni po njem je ženska zanosila in danes že zibata zdravo deklico.
 • Žensko je več mesecev bolela rama, po delavnici so bolečine izginile.
 • Ženska močno bruhala, veliko slabosti, po delavnici se je stanje močno izboljšalo po več delavnicah celo čisto umirilo.
 • Ženska ni imela menstruacije že pol leta, po delavnici, naslednji dan, je začela teči rdeča reka in sprostila močne napetosti.
 • Bolečine, špikanje in pritiski v prsnem košu izginili.
 • Ozavestila kaj je vzrok za slab odnos z mami in spustila veliko breme. Po delavnici se je sam odnos močno izboljšal.
 • Manj boleče menstruacije.
 • Z lahkoto pustila službo in se podala na samostojno pot v zaupanju.
 • Bolečina križa izginila.
 • Nič več tesnobe in notranje panike.
 • 90% udeleženk in udeležencev se po delavnici počuti ”20 kg lažjih”.

Srčni Rebirthing nas podpre na naši poti v bolj srčno, nežno, harmonično življenje, ki nam prinese več veselja, sreče, zavedanja in širšo resnico o tem, kdo mi v resnici smo.

PROGRAM DELAVNICE
Delavnica poteka v več sklopih in vsak odpira več pretočnosti, več sproščenosti, višji nivo energije v telesu in jasnejše čutenje sebe.

Najprej odpremo sveti prostor, krog, se začutimo, ustvarimo ljubečo, sprejemajočo skupinsko energijo med nami. Da se vsi počutimo varno, prijetno, sprejeto.

V nadaljevanju se podamo v sproščanje fizičnega telesa, napetosti, skrbi, misli, notranjih napetosti, da se dobro sprostimo, zmehčamo in umirimo. Odpremo čakre, se globoko prizemljimo, utelesimo, ozavestimo svoje telo, odpremo srčni prostor zase. Obdamo se v energijo in občutka ljubezni do sebe.

In že pridemo do osrednje tehnike Srčni rebirthing. Ta nas vodi še globlje vase, v svoj nezavedni del, kjer se skrivajo potlačene energije, a hkrati naši talenti, darovi, sposobnosti. Odpremo se, da iz svojega sistema predamo zastalo energijo, blokade, čustvene bolečine, travme, vse tisto, kar nas drži nazaj, kar nas boli. S pomočjo diha stopamo bolj v svojo pravo moč, bolj k sebi, da lažje izražamo sebe in svojo resnico. Odpiramo se novim vizijam, inspiraciji, da začutimo, kaj je naš naslednji korak v življenju.

Po rebirthingu počivamo in dovolimo telesu, da integrira izkušnjo. Se napolnimo z božansko energijo in obnovimo vse notranje sisteme.

Na koncu sledi še zaključni krog, kjer podelimo kaj malega o svoji izkušnji – če to čutimo.

Po delavnici prejmeš na email še mojo podporo pri integraciji celotne izkušnje, da lahko lažje vneseš novo energijo v svoje življenje. Da lažje razumeš kaj se je dogajalo in kakšne so spremembe v življenju.

DATUMI DELAVNIC PO CELI SLOVENIJI

NOVO MESTO
Torek, 27.2. od 18.00 do 21.00, Galerija Energy Art, Medičeva 15, Novo mesto.

LJUBLJANA
Sobota, 9.3. od 18.00 do 21.00, Višja vibracija, Cesta Andreja Bitenca 68, Ljubljana

MARIBOR
Torek, 12.3. od 17.30 do 20.30, Kardeljeva cesta 53, Maribor

KRANJ
Sobota, 6.4. od 18.00 do 21.00, Tempelj Ganesha, Britof 27, Kranj

LJUBLJANA
Petek, 17.5. od 18.00 do 21.00, Višja vibracija, Cesta Andreja Bitenca 68, Ljubljana

Moje izkušnje s tehniko

Tehniko Rebirthing sem se učila pri učitelju Bonu Baršku. Prakticiram jo več kot 13 let (dihala sem jo več kot 500x) vodim pa jo več kot 9 let na skupinskih in individualnih delavnicah po celi Sloveniji.

V tehniko sem se zaljubila že prvič, ko sem jo dihala in v nadaljevanju izvajala na skupinskih delavnicah skoraj vsak teden 6 let. Hkrati pa jo velikokrat izvajala sama doma - eno leto skupaj 3x na teden.To pomeni, da imam za sabo res ogromno prakse. Tehniko sem močno osvojila, velikokrat preizkusila in jo tako resnično ponotranjila. Lastne izkušnje in razumevanje vseh močnih različic procesov me podpira, da lahko prostor držim veliko bolj stabilno.

Metoda dihanja mi je pomagala do največjih sprememb v svojem življenju. Podpirala me je pri velikih odločitvah in z njeno pomočjo sem lažje naredila korake naprej.
Vedno znova me vrača k sebi, vedno znova me podpre in življenje živim lahkotneje.

Kaj pravijo tisti, ki so bili na mojih delavnicah?

Tistim, ki še kolebate, namig…če že dolgo iščete nekaj, kar bi vas začenjalo odklepat oz. vas odklenilo (vseh) žalosti…vam iskreno privoščim izkušnje oz. izkušenj Rebirthinga. Jaz se ga nisem naveličala niti po 12-ih takih izkušnjah…vsakič drugače, vsakič globoko intenzivno, očiščujoče… Ogromno neodžalovanih žalosti imamo in Rebirthing je odlična tehnika vseživljenjskega čiščenja.
Mojca S. 

NOVO MESTO
Torek, 27.2. od 18.00 do 21.00, Galerija Energy Art, Medičeva 15, Novo mesto.

LJUBLJANA Sobota, 9.3. od 18.00 do 21.00, Višja vibracija, Cesta Andreja Bitenca 68, Ljubljana

MARIBOR
Torek, 12.3. od 17.30 do 20.30, Kardeljeva cesta 53, Maribor

KRANJ
Sobota, 6.4. od 18.00 do 21.00, Tempelj Ganesha, Britof 27, Kranj

LJUBLJANA
Petek, 17.5. od 18.00 do 21.00, Višja vibracija, Cesta Andreja Bitenca 68, Ljubljana - prijava na maja@majaea.si

OSTALE INFORMACIJE

Prispevek za 3 urno delavnico je 50€. 

S seboj prinesi ležalko, odejo in manjšo blazino. Pa kaj za popit. Priporočljiva so lahka športna oblačila.

Izpolni spodnjo prijavo za svoje mesto

Prijava ni rezervacija “za vsak slučaj, če se mi bo takrat dalo”. Je prijava in izbira, da boš na delavnico prišel/prišla in ta čas namenil/namenila sebi.

Novo mesto, torek, 27.2.

Ljubljana, sobota, 9.3.

MARIBOR, torek, 12.3.

KRANJ, sobota, 6.4.

O meni

Živjo, moje ime je Maja. Sem srčna raziskovalka svojih osebnih globin in življenja. Učim energijske tehnike in vaje za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre, vodim različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, učim vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Največja strast so čustvene globine, pomagam pri reševanju travm in bolečin iz preteklosti, ujetih in potlačenih čustvih in zdravljenju ranjenega otroka. 

Nadvse uživam, ko ženskam pomagam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, iskrenosti in ranljivosti. 

Prirejam individualne in skupinske delavnice, tečaje po celi Sloveniji in preko spleta. 

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

Upoštevali bomo vsa priporočila NIJZ. Na voljo bodo maske in razkužila. Če se bodo ukrepi kakorkoli spreminjali, se bomo sproti prilagajali in skrbeli za varnost.

BREŽICE - ni termina

CG - ni termina

CELJE - ni termina