Hvala letu 2023

Iz najglobljega prostora svojega srca se ti zahvaljujem, da si bila z mano v leto 2023. Hvala, da si me brala, hvala za tvoja sporočila, odzive. Hvala, da sva skupaj rasli in se prebujali v še bolj sijoči ženski.

Ganjena sem, ko pregledujem leto 2023. Ganjena sem ob vseh uspehih, ki sem jih dosegla. Včasih se težko pohvalimo in v tem globokem delu na sebi, ko veliko iščemo svoje ”napake”, pozabimo na to, da se pohvalimo, da praznujemo zmage, da si čestitamo. Ampak to je tako ključnega pomena, ker si s tem odpiramo vrata za še več zmag, še več uspehov. 

Najprej bi se sama pohvalila in si čestitala. Za mano je globoko leto, z velikimi preobrati, velikimi izzivi in še večjimi zmagami. (Ne, ne baham se, to je del vaje, ki ti jo bom zaupala v nadaljevanju, da boš tudi ti praznovala svoje zmage).

Moje največje zmage v letu 2023
– Vpis na izobraževanje za Kundalini dance fasilitatorko.
– Odprla sem se novem partnerstvu in presegla veliko notranjih omejitev in strahov.
– Uspešen zaključek moje prve, 5 mesečne šole Sijoča ženska od korenin do razcveta.
– Lepo, sproščeno poletje, polno užitka, festivalov, plesov in srčnega druženja.
– Začetek 7 mesečne šole Sijoča ženska od korenin do razcveta.
– Skupaj 153 individualnih terapij.
– Skupaj 44 skupinskih delavnic preko spleta in v živo po celi Sloveniji (delavnice iz šole niso vključene v to številko, sicer bi bilo skupaj s šolo 72 skupinskih delavnic).
– 3 dnevi dogodek v naravi, ki sem ga organizirala skupaj s prijatelji.
– Življenje v leseni hiški v gozdu, veliko zabave, plesa, druženja, užitka, sočne spolnosti in doživljanja življenja.
– Ustvarjanje nakita v makrame tehniki, veliko petja, srčnega ustvarjanja in rojevanje srčnih projektov.


Čestitam si, pohvalim se. Bravo JAZ.


In hvala ljube ženske, da ste mi zaupale. Da sem vam lahko držala sveti, varen, prostor za vso transformacijo, preboje, za bolj lahkotno, srčno življenje.
Hvala, da si, brez tebe, ne bi mogla opravljati svojega poslanstva.


Sedaj pa ti delim preprosto vajo, kako zaključit leto 2023 in odpret vrata za nove vizije v tvojem življenju.
1. Na list napiši 5 energij, ki jih želiš pustiti v letu 2023
To so lahko občutki, navade, čustva, odnosi, načini delovanja, misli,… Karkoli čutiš, da si pripravljena pustiti za sabo.
Npr. strah pred prihodnostjo, žalost, nezdrava navada glede spanja, bivši odnos, nezdrava hrana, ubogi jaz,…
Ko to napišeš si prižgi bolj dinamično glasbo in vsako izmed teh energij postopoma spustiš. Najprej vzemi svojo prvo stvar in naglas izreci izrek: Zahtevam in spuščam (npr. strah pred prihodnostjo) ter dovolim, da se (npr. strah pred prihodnostjo) popolnoma transformira iz mojega življenja. Dajem dovoljenje, da odide, da naredim prostor (npr. zaupanju).
Potem začni trest svoje telo, najprej počasi, kasneje pa lahko tudi bolj intenzivno. Dihaš tako, da narediš globok udih skozi nos in skozi usta dooolg izdih, dodaj še glas, ker ta pomaga sproščati čustven nivo. Tresi, skači, premikaj telo in spuščaj to energijo dol v Zemljo. Daj ji dovoljenje, da gre.
Tako narediš z vsemi petimi energijami, ki jih spuščaš.
Po tem se usedeš ali uležeš in si dovoliš nekaj minut počitka in integracije.


2. Napiši 5 uspehov iz leta 2023. Na kaj si ponosna, kaj si dobro naredila, kaj ti je uspelo. Dovoli si videti svoje zmage, čisto vse, tudi najmanjše.
Vzemi si nekaj minut in praznuj. Lahko zaplešeš, lahko se objameš, začuti hvaležnost zase in občutek zmage. ”Bravo jaz. Ful se dobra. Ponosna sem nase.”


3. Napiši 5 vizij za novo leto. Kaj si želiš manifestirati v življenje. Kaj želiš privabiti v življenje, kaj želiš ustvariti.
Vedno piši v sedanjiku, kot, da je to že tukaj in najpomembnejše, začuti, da je to že tukaj. Kako se počutiš. ko je to že v tvojem življenju. Ne pozabi, manifestirajo občuti in ne misli. Vedno napiši pozitivno stvar in ne npr. manj dolgov. Vesolje ne razume ”manj” on razume samo dolgove in tega si ne želiš manifestirati. Zato rajši napiši več obilja, več denarja. Denar ljubi mene in jaz ljubim denar in podobno.
To vajo lahko narediš večkrat, kadarkoli, tudi med letom.


Dajmo skupaj skreirati še lepše življenje zase!

Z ljubeznijo,
Maja Radej – Majaea