Jaz sem angelska duša

Ja, jaz sem angelska duša in na ta planet nisem prišla z namenom učenja, ampak sem prišla zato, da pomagam dvignit vibracijo planeta in pomagam k osvoboditvi.
Prišla sem v veliki krogli božanske zavesti, ljubezni in energije, v vsej svoji veličini. Pa je pri moji nalogi šlo veliko narobe (govorim o več tisoč let nazaj), pa sem bila ujeta in še vedno sem tu. Večji del moje duše je še vedno ujet, vendar se počasi sestavljam nazaj v to kar sem.
Ja, velikokrat pogrešam svoj pravi dom, ker to Zemlja žal ni. Čeprav jo ljubim, tudi bivanje tu mi je vsak dan bolj lepše, bolj prijetno in ljubeče, ampak, to nikoli ne bo moj pravi dom. Moja duša vibrira drugačno vibracijo, božansko vibracijo, angelsko vibracijo.

Moj jezik je jezik narave, je light language (svetlobni jezik ali dušni jezik ali jezik ljubezni), sem bela čarovnica, svečenica, zavetnica narave, mati Zemlje. Moj jezik je jezik šamanizma.

Tu sem, da pomagam, dvigujem vibracijo, zavest. Če potrebuješ pomoč, sem na voljo.

V svoje delavnice in terapije tako vključujem cel kup znanja, ki ga imam. Poleg samega terapevtskega znanja, pa delanja s čustvi, travmami in bolečinami, delam tudi s čakrami, učim metode kako čakre odpret, ustvarit večjo pretočnost. Učim prebujati žensko energijo, senzualnost in notranjo lepoto. Pomagam pri reprogramiranju uma, izvajam energijska zdravljenja in pomagam pri sprostiti fizičnih, čustvenih, energijskih in mentalnih blokad. Kanaliziram in prinašam jasnost, delam z belo magijo in podpiram z izreki, kadili, smolami,… Moj jezik je jezik narave, elementov, zato v terapije in delavnice prinašam zavest šamanizma, hkrati pa delujem z božansko energijo višjih dimenzij. Kot angelska duša sem globoko povezana z drugimi angelskimi bitji, mojstri in vodniki in vse povabim k sodelovanju na delavnicah in terapijah. Podpiram tudi z light languagom (svetlobnim jezikom ali dušnim jezikom ali jezikom ljubezni) in prinašam svetlobne aktivacije, božanske kode, ki pomagajo topit nizke vibracije in dvigujejo frekvenco.

Z ljubenijo,
Maja