Orakeljska napoved za mesec december

Smo že dobro zaplavali v mesec december - veseli december, ko praznujemo in zaključujemo staro in zbiramo energijo za novo leto.Kako se počutiš? Uživaš v bolj mirnem delu leta, ali ti to obdobje prebuje notranje občutke?

V sredo sem imela v naši FB skupini Ženska Esenca ❤️ Prizemljene, Strastne in Srčne predavanje z usmeritvami za mesec december 2021.

Na kaj moramo paziti, kakšne so energije in kako delovati, da bomo najbolj izkoristili energije meseca? December je izredno pomemben mesec v letu in globoka tema nas lahko podpre pri notranjem zdravljenju in opolnomočenju. Poleg tega pa sem predala še osebna sporočila in osebne usmeritve.

Si želiš svoje? Enostavno zapri oči in začuti svojo osebno namero za mesec december in željo, da želiš prejeti svoje osebno sporočilo. Potem izberi eno karto. 1, 2, 3 ali 4. Oglej si video in prejmi svoje osebno sporočilo.

Zanimivo, a ne, kako jasna so sporočila oraklja?

Mene vedno znova presenetijo točna in jasna sporočila, ki jih prejmem ali delim na individualnih terapijah. Hvaležna, za tako močno orodje, ki nam pomaga v lepše življenje.

Z ljubeznijo,
Maja