Pogovor z notranjo ranjeno deklico

V moji FB skupini Ženska Esenca  Prizemljene, Strastne in Srčne je res pestro. Tekom skoraj enega leta njenega obstoja nas je v skupini že skoraj 2000.

V moji FB skupini Ženska Esenca  Prizemljene, Strastne in Srčne je res pestro. 

Pa je res in skupina je res neverjetna. Jaz sem neverjetna. Znotraj skupine se javljam redno, v živo – vse skupaj že skoraj 100x, pišem članke, snemam meditacije, kažem energijske tehnike in vaje, rituale in obrede. Veliko predavam in predajam jasnosti o življenju, odnosih, ženski energiji, moški energiji, tantri in tantrični, sveti, spolnosti, spolni energiji, ljubezni, čakrah,… veliko mojega znanja sem predala v skupini, vse to popolnoma brezplačno, iz mojega srca, brezpogojno. 

 

In seveda v skladu s tem prejemam tudi ogromno sporočil, komentarjev in tudi veliko pohval, zahval in hvaležnosti. 

 

Tu pa se še lovim, priznam. Iščem tisto ravnovesje, tisto idejo, da znam čudovit komentar resnično sprejeti, s polnim srcem, globoko v sebe, vendar, da mi ne udari na ego ali pomembnost – tu sem imela v preteklosti veliko veliko izzivov. 

 

Spet lahko lepe besede preberem z malo distance, malo hladno, za vsak slučaj, da ne bom dovolila, da slučajno te besede zapolnijo kakšno notranjo praznino. Da jim morda pokažem, da jih ne rabim in da sem dovolj? Ali je to spet ego? 

 

Zadnje obdobje sem začele lepe besede brati popolnoma drugače. Brati sem jih začela svoji notranji ranjeni deklici. Tisti notranji ranjeni punčki, ki včasih še vedno misli da ni dovolj dobra, ki misli, da je nihče ne mara, da je slaba. Tisti ranjeni deklici, ki včasih misli, da itak nikomur ne more pomagati, ali da nihče ne bo prišel k njej po pomoč / delavnico. Tisti, ki je včasih osamljena, prizadeta, v bolečini.

Preberem ji komentarje, sporočila in vaša pisma. Ona ob tem velikokrat zajoka velikokrat ne dovoli, da ji preberem do konca, včasih sploh ne verjame, da je to res. 

Ja, moja ranjena deklica se velikokrat skriva in ne dovoli, da bi te lepe besede, lepi komentarji prišli do nje. Ne zna jih sprejeti s polnim srcem, ker globoko spodaj en del nje še vedno misli, da ni dovolj. Vendar se topi. In bolj, kot se z njo pogovarjam, bolj, kot ji dam prostor, da se izrazi, jo podpiram in sprejemam, bolj je vesela in radostna. 

 

Hvala drage ženske, ker ste z mano in ker mi dovolite, da vam pomagam. Hvala za vse čudovite besede, ki mi jih dnevno namenjate. Lepo je brati, da nekom resnično pomagam in da ves moj trud ni zaman. 

 

Gremo naprej, še bolj globlje, še bolj notri, še bolj v srce. 

 

Z ljubeznijo,

Maja