Voda me je posvetila

Šli sva v Rakov Škocjan. Vedno ko sem tam začutim božansko magijo prostora in spiritov. Takoj, ko sva se pripeljali blizu, sem začutila kam morava it.

Šli sva najprej do velikega naravnega mostu, potem pa do jame Tkalca. Sneg, sonce, mehka energija narave, čudovito. Pot dol je bila ledena, spolzka, vmes je um hotel, da se že obrneva, a je notranja intuicija vedela, da morava dol. Ko sva prišli, me je takoj poklicalo do reke Rak, ki je burno, živo in prodorno tekla proti jami, kjer za 3 km ponikne v podzemlje.


Najprej sem prejela navodila, da dovolim, da me voda očisti. Osredotočila sem se na telo, ga nežno tresla in z dihom spuščala, karkoli je bilo prisotnega. Moč vode je bil neverjeten, zvok prodoren, jasen, direkten, čista svetost. Takoj sem začutila vodo, ki mi je spregovorila. Prosila je, da odprem portal očiščenja, ki je tam sicer že dolgo prisoten, pa je bil rahlo poškodovan. Začela sem odpirati, sidrati božanske kode, energijo usmerjati, da se je portal znova na veliko odprl. Odprle so se dimenzije, občutek za čas in prostor je izginil. Portal je zažarel.


Takoj za tem mi voda ponovno spregovori, da je hvaležna za mojo prisotnost, me globoko pobožala in povedala, da ima darilo zame. Prejmem navodilo, da stopim do nje, se jo dotaknem in vodo nesem na področje tretjega očesa. Kot obred, iniciacija. Naredila sem in skozi mene je stekla nežna pretočna energija, ki se je zasidrala v moje srce. Začutila sem nove nivoje svetosti v meni, razprla so se krila in srce se je še bolj odprlo. Voda mi pove, da me je posvetila. ❤ Da sem prejela božanske kode njene živosti, njenega življenje in da imam sedaj nalogo, da z svetimi kodami, ki sem jih prejela oživim potoke in reke, ki mi pridejo na proti.


Začutila sem mravljince po celem telesu. Postavila se je moja svetloba, še večje, še bolj stabilno in prizemljeno.


Namreč zadnja 2 meseca s prijatelji odpiramo mega galaktično konstelacijo pra-arhitekov na področju dolenjske in oživljamo mega portal, svetlobno mrežo, ki je bil de aktiviran, zablokiran in ujet v temno magijo več kot 2000 let nazaj. V sklopu te misije je moja naloga tudi, da oživim reko Savo, ki je na področju Posavja, zaradi elektrarn, skoraj čisto izgubila svojo živost, svoje življenje.


Ganjena sem in navdušena, da lahko nadaljujem misijo na dolenjskem.


Oh, hvaležno pogledam reko Rak in se ji zahvalim, da sem se lahko tako globoko povezala z njo in da sem lahko prejela božanske kode, ki jih potrebujem za misijo, na kateri sem trenutno. Več o misiji zaradi varnosti ne bom pisala, seveda pa podelim več, ko bo čas za to.


Hvala narava, hvala Mati Zemlja. Hvala, da sem božansko vodena, da sem vedno na pravem mestu, ob pravem času. Hvala Življenje, da me usmerjaš in vodiš, da lahko živim svoje poslanstvo, da lahko živim in izpolnjujem nalogo za katero sem trenutno tu, na našem Planetu.


PS.: Med procesom nisem vedela, da me Urša snema, sem pa vsekakor hvaležna za posnetek, da ga lahko delim z vami.

Z ljubeznijo,
Maja Radej – Majaea