Ženstveni krog ob polni luni v naravi

Ljuba ženska ❤
Te kliče po povezovanju z luno?
Si želiš sproščenega ženstvenega večera v naravi, ob ognju, z bobni, zvokom in meditacijo?

Odpiram prostor za prav posebno večerno druženje ob polni luni, ki nas bo pobožalo navznoter. V tem času smo namreč bolj občutljivi, dojemljivi in čuječi. Polna luna je čas, ko si želimo stvarem priti do dna in ko vse skrito pokuka na dan. Življenje nas usmerja v resnično, pravo delovanje.

Vendar lahko polno luno izkoristimo za globlji pogled vase. Takrat nas močno podpre, ko se povežemo s sabo, svojim telesom in prebudimo zavedanje sedanjega trenutka. Tako so obredi za polno luno lahko močnejši, globlji in bolj očiščujoči.

Tokratna polna luna bo v znamenju device, kar prinaša razmišljanje, analiziranje, urejanje. Po navadi nas kliče delo, ki od nas zahtevajo zbranost, natančnost, vestnost in spretnost. V nas spodbuja potrebo po samoorganiziranju, vendar pa se to velikokrat izrazi kot pretirana kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi skrbmi. Nekako se moramo zaposliti in največkrat se lotimo pospravljanja, temeljitega čiščenja ali urejanja zadev; doma in v službi.

Zato se bomo na ženstvenem krogu dobro sprostile, zmehčale in ugasnile svoj um.

Vabim te, da se mi pridružiš na popotovanju za polno luno, ki bo v torek, 7.3., z začetkom ob 18.00 v naravi, v okolici Moravč.

Prvi del bomo izvedle v hiški, kasneje pa se odpravile ven, kjer bomo prižgale sveti ogenj, zaigrale na bobne, zapele in zaplesale, povezale se bomo z luno in uživale, se zabavale.

S seboj prinesi svoje inštrumente (bobne, ropotuljice, palčke in stale naravne inštrumente), manjšo odejo, vodo/čaj za popit. Dobro in toplo se obleči v bolj udobna oblačila. Čevlji naj bodo primerni za travnato tudi mokro podlago.

Prispevek je 20€

Začetek ob 18.00 (prosim, da prideš vsaj 17.50), druženje traja okoli 2 ure.

Lokacija je v okolici Moravč (20 min iz Lj, 35 min iz Celja), točno lokacijo prejmeš ob prijavi.

Ostale informacije in prijava na maja@majaea.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja