Prvinska ženska v meni

Draga ženska,
te kliče povezovanje s svojo divjo in drzno žensko naravo?
Se želiš še globlje povezati s surovo življenjsko silo, pognati korenine globoko do središča zemlje in prebuditi seksualno spolno energijo?

Zase. Da se neguješ, objameš, pobožaš.

Ženske smo izgubile stik s prvinskostjo. Izgubile smo svojo divjo naravo, tisto orgazmično silo, ki je čisto življenje. To je tisto, kar nas dela živo, kreativno, prižgano. Ta čisti stik s naravo, Zemljo, rekami, cikličnostjo, ognjem, soncem in luno.

Življenje, smrt, življenje.

Nagon, eksplozija občutkov.

Postale smo civilizirane, urejene, prijazne ženske. Ženske, ki velikokrat dovolimo, da so naše meje prestopane in se večinoma tega niti ne zavedamo. Postale smo ženske, ki si ne dovolimo izraziti sebe, nas je strah, sram ali čutimo krivdo ob tem. Postale smo ponižne ženske, ki ne izražamo jeze na zdrav način in skrbimo za vse okoli sebe, samo zase ne.
Maja in Kamai odpirava prostor za posebno drzne ženske kroge, kjer bomo raziskovale svoje potenciale naravne, divje ženske. Čutno, nežno in ljubeče se bomo poglabljale v svoje potlačene aspekte, odpirale ranljivosti, avtentičnosti in iskrenosti. Dovolile si bomo izraziti tiste dele sebe, ki jih je ta sistem najbolj potlačil. Prestopale bomo meje cone udobja z namenom, da se še bolj odpremo svetu, da še bolj zacvetimo v svoji lastni individualni lepoti.

Odpirava prostor za to, da smo. Točno takšne kot smo. Brez olepšav, brez mask, da častimo vse dele naše ženskosti.
Si pripravljena, da se prebudiš?
Dobrodošle, na drzni ženski krog Prvinska ženska v meni, ki bo v torek, 18.10. ob 18.30 do 20.30 v prostorih Višje vibracije v Ljubljani.

Prispevek za 2 urno popotovanje v globine ženskosti je 25€.

Prijave na maja@majaea.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja