Globoko zdravljenje mojega SRCA

- kako sem skoraj 10 let nazaj prebudila ljubezen do sebe –

Spomnim se decembra 2014. 3 mesece nazaj sem menjala službo, ko sem po 4ih letih dala odpoved iz mesta vodje marketinga v trgovinah s čevlji Transporter. Služba mi je bila super, dinamična, polna izzivov, pa hkrati polna kreativnosti. Preko sem imela fotografijo, oglaševanje, social media, postavljala sem izložbe po Sloveniji in Hrvaški, oblikovala oglase, plakate in ostale potrebne zadeve, da so bile trgovine vizualno podprte. Pa vendar kljub odličnemu delu, ki sem ga opravljala, mi je bilo plačilo res prenizko.


Prejela sem priložnost, da menjam službo, kjer so mi ponudili izjemno višjo urno postavko. Grafično oblikovanje v podjetju, ki se je ukvarjalo z zavarovalništvom. Menjala sem in glej ga zlomka, podjetje je bilo res res bedno. Vodilni so bili ”norci”, ki so hoteli na hitro širiti in služiti. Po dveh mesecih je plača zamujala, za skoraj vse v podjetju. V petek pred božičnimi prazniki pa smo izvedeli, da ima podjetje težave in da po novem letu ne vedo kdaj se bo podjetje zaštartalo. Nas bodo obvestili, so rekli.


Pa sem pred prazniki ostala brez plače in verjetno brez službe.


Takoj sem prejela sporočilo, da se mi je to zgodilo, ker sem šla v novo službo zgolj in edino zaradi denarja. Pohlep. Ufff, sem dihala in spuščala pohlep iz sebe. Predajala strahove pred propadom, spuščala jezo nase in še in še.


Ostala sem doma in prvi teden ali 2 v januarju še čakala, če nas pokličejo nazaj, potem seveda pričela iskati novo službo. Na koncu se je vse ful lepo izteklo in uredilo.


Pa vendar, to ni bistvo mojega sporočila. Želim predati svojo izkušnjo z odpiranjem svojega srca.


V času, ko sem bila doma, skoraj 1 mesec, sem to izkoristila, da sem res globoko delala na sebi. Vsak dan sem 1 uro izvajala OSHO tehniko za odpiranje srčne čakre. Vsak dan sem se 1 uro posvetila zgolj srčnem predelu. In kmalu se mi je začelo srce res močno odpirati. Seveda sem na srčnem predelu delala veliko že prej, vendar ne tako intenzivno in ne vsak dan. Najprej sem odpirala stare rane in bolečine, spuščala zavrnitve, izdaje, občutek osamljenosti, razočaranja, prevare, strahove in travme, ki sem jih nosila v sebi. Ozavestila sem kje iščem pozornost, potrditve zunaj sebe, kje delujem iz svoje maske – da se zaščitim. Prepoznala sem pri kom, zunaj sebe, iščem ljubezen, sprejetje, objeme in zakaj. Spuščala sem stara hrepenenja po ljubezni zunaj sebe in krepila svojo notranjo. Kasneje pa se je v meni začela neverjetno globoko sidrati ljubezen do sebe, sprejemanje sebe, nežnost, čutnost.


Moje življenje se je globoko spremenilo, ker sem v življenje prinesla veliko več srčnosti, kot sem jo premogla prej. Odnosi so postali veliko bolj sočutni, prijetni, srčni. Odnos do sebe se je tako spremenil, kot, da sem druga oseba. Vame se je naselil globok mir in zaupanje v življenje. Naredila sem ogromen korak v smeri sprejemanja svojega fizičnega telesa, tu sem namreč imela ogromne blokade, sovraštvo do telesa in podobno.


Še vedno, skoraj 10 let kasneje sem globoko hvaležna, da sem zgubila službo in čas namenila sebi, svojim globinam, svojem odnosu do življenja. Seveda meditacijo v gibanju še vedno izvajam, ker me vedno znova podpre, da odprem svoje srce sebi in svetu.


Sedaj tehniko učim naprej, skoraj na vsaki delavnici, zato, ker vem kako globoke učinke ima, če jo izvajaš redno. Pa ni treba vsak dan 1 uro, že 10 minut na dan bo prineslo velike rezultate.


Vaj in tehnik je ogromno. Veliko različnih sama učim na mojih delavnicah, v šoli, ki jo vodim, tečajih, a tehnike delajo, če jih delaš ti.


Dobrodošla, da se mi pridružiš na delavnicah Srčni Rebirthing, kjer se poglabljamo v globoko zdravljenje sebe, srčnega predela, odnosa do sebe in drugih. Da nam bo lepše, bolj prijetno, bolj srčno, v globljem miru. Več informacij tukaj: https://www.majaea.si/srcni-rebirthing/


Z ljubeznijo,
Maja Radej – Majaea