Pridi nazaj v svojo moč in vesolje te takoj nagradi

Za mano je čudovit vikend, poln plesa, užitka, povezovanja, miru. Srce mi vibrira od hvaležnosti in lepot, ki sem jih doživela.

Hvala, življenje, da me tako neguješ. Ples na sončku bosa na travi, čudovita, res noro lepa delavnica Srčni Rebirthing v Kranju, v nedeljo pa hribi z mojo ljubo in delavnica Sijoča maternica – sijoča ženska.

Ni pa bilo vse gladko. V soboto sem se zbudila z grenkim priokusom, da je za delavnico v Kranju malo prijav. Spet sem šla v samosabotažo in obsojanje, kaj delam narobe? Zakaj ne morem živeti svojega poslanstva, zakaj ne morem pomagati ljudem? Zakaj so ene delavnice popolnoma razprodane, druge pa komaj na pol? Kaj delam drugače? Kaj je narobe z mano? Toliko se trudimo, ogromno vlagam, delam, pišem, pomagam, podpiram, delim, a ni pravega odziva…. Aaaaaaa!

Potem sem začela dihat in spuščat to samosabotažo. Se prizemljevala in odpirala solarni pleksus. Prebudila se mi je jeza, tista dobra, konstruktivna in začela prebujati mojo notranjo moč, notranjo odločnost in se jasno in direktno pogovorila z vesoljem. Povedala sem mu, da imam DOVOLJ tega cijazenja, te negotovosti. Rekla sem mu: ” ZRIHTAJ, me ne zanima kako!”

Moje srce hrepeni po tem, da pomagam ljudem, hrepeni po tem, da držim prostor, da se ljudje osvobajajo svojih senc, bolečih izkušenj in prebujajo svojo dušno moč. Hrepenim po srčni kreaciji, da sijem, da me delo polni in neguje. Hrepenim po tem, da se planet osvobodi matrice, sistema, da gremo skupaj naprej v 5. dimenzijo, da gremo skupaj naprej v svetlobo. Zato sem tu, na tem planetu, da pomagam dvignit vibracijo. Vesolje, podpri me, da lahko živim svoje poslanstvo!.

In evo, takoj po tem pogovoru sem prejela novo prijavo na dogodek in pred dogodkom še 2 prijavi. Wuuuhuuu, instantna manifestacija. Vesolje se je takoj odzvalo.

In jaaaa, delavnica v Kranju je bila neverjetna. Sama sem bila v Počutila sem se res super, v jasnosti, odprta, mehka. Čudovita harmonija med žensko in moško energijo znotraj mene. Ženske in moški, ki so se udeležili pa doživljali globok preporod.

Ženska je izžalovala izgubo svoje matere, ki je umrla nekaj let nazaj. Takrat ni znala izraziti žalost ob izgubi in to jo je še vedno spremljalo in bremenilo njeno življenje ter zdravje. Pa je šlo, se sprostil velik del bolečine iz srčne čakre. Čutila je globoko olajšanje.

Moški se je osvobajal bolečine, ki jo je doživljal z bivšo partnerko. Ranjeno srce se je zdravilo in oživljalo. Na koncu je bil poln ljubezni, mehkobe in srčnosti.

Ženska je predelovala energije prednic po mamini strani. Vmes se je odprla še temna magija, takoj sem jo zaznala in jo odstranila. Urok nad njenim rodom, da ženske ne bodo srečne v partnerskem odnosu. Ohhh, kako se je odprla in zažarela na koncu. Svoboda.

Sproščalo se je še veliko potlačenih čustev, zdravila so se fizična telesa, odpirala se je otopelost, osvobajal se je boleči iz partnerskih odnosov in odnos z očetom.
Na koncu smo bili vsi v globokem miru, hvaležnosti, lahkotnosti, svoji notranji jasnosti in moči.

In to je to! To želim početi. To je moja pot, da odpiram duše, da pridejo nazaj v svojo moč. Seveda to ni šprint in to se dogaja postopoma, vendar nekje je treba začeti in z ljubečo disciplino nadaljevati svojo pot k sebi. Vsak zavesten vdih in izdih šteje.

Če te kliče delavnica, si lahko vse informacije ogledaš TUKAJ. 

Z ljubeznijo

Maja Radej – Majaea