Rada se imam - Aroma Rebirthing

- čutna, srčna, globoka transformacijska delavnica-

Torek, 12.12. od 17.30 do 20.30

Vivine studio, Dobriša vas 9, Petrovče - Okolica Žalca

Si želiš globljega stika s sabo?
Čutiš tesnobo, napetosti, čustvene ali fizične bolečine, nepredelana čustva?
Si želiš predati stare zgodbe, bivše odnose, spustiti težko obdobje?
Si želiš vzpostaviti ljubeč odnos do sebe in svojega telesa?

Anka_1_2

Ljuba ženska

Hrepeniš po ženstvenem druženju?

Po prijetnem, nežnem, mirnem večeru, da se sprostiš, umiriš, objameš in napolniš svoje baterije?

Si želiš prostora, kjer boš počutila varno, da boš lahko iskreno in ranljivo izrazila tisto, kar morda drugje ne moreš?

Čas je, za resnično vzljubimo sebe, svoje telo, čustva, misli, da vzljubimo in svoje življenje.

Dobrodošla na 3 urno delavnico, kjer bova Maja in Anka združili najini moči.

Življenje naju je vsako po svoji poti peljalo skozi izkušnje in odnose, ki so naju ves čas učili ljubezni do sebe. Včasih nisva zmogli, sva se počutili sami, odtujeni od svojega telesa, svojih čustev. Vendar sva vztrajali, se učili iz situacij in rasli. Za vse te trenutke sva danes zelo hvaležni, saj sva skozi njih lahko razvili svoji tehniki, ki sta naju na najini poti močno podprli in transformirali.

Tokrat je nastala prav posebna delavnica Rada se imam – Aroma Rebirthing, kjer sva združili najini energiji, znanja, izkušnje in tehnike. 

Za vas bova odprli sveti prostor, ki bo podpiral ljubeč odnos do sebe in drugih. Nato bomo s terapevtskimi eteričnimi olji ustvarili boljšo pretočnost ter se skozi povezan dih in prisotnost v telesu še bolj povezali sami s sabo.

 

Ritual za boljši pretok energije z eteričnimi olji je nežna a hkrati zelo mogočna tehnika, s katero bomo:
· spustili, premaknili in prebavili energetski balast,
· pobožali in napolnili svoje srce,
· okrepili svoj notranji glas, komunikacijo s svojim telesom,
· prebudili svojo intuicijo, vedenje,
· ostranili nejasnosti glede situacij v katerih se nahajamo,
· se uskladili na višjo frekvenco.

Srčni Rebirthing je metoda zavestnega povezanega diha, prisotnosti v telesu in globinskega sproščanja.

To nam omogoča, da vstopimo globlje vase, v svojo podzavest (nezavest) in na nežen, sproščen in srčen način izrazimo, sprostimo in se osvobodimo vsega, kar je pripravljeno da odide iz našega življenja.
Na ta način lahko sprostimo ogromno potlačenih občutkov, prepričanj, misli, vzorcev in energijskih blokad, v telo prinesemo več pretočnosti, več življenja.

To nam prinese več fizičnega, mentalnega, čustvenega in energijskega zdravja, globlji stik s sabo, več lahkotnosti, bolj jasen pogled na sebe, več prizemljenosti in čutnosti.

S pomočjo zavestnega povezanega diha, prisotnosti in pozornosti osvobajamo blokade in s tem:
- vzpostavimo pretočnost v telesu,
- pomagamo pri zdravljenju fizičnega telesa,
- se osvobajamo neprijetnih energijskih vezi,
- zdravimo notranjega, ranjenega otroka,
- se osvobajamo neprijetnih vzorcev obnašanja ali delovanja,
- transformiramo travmatične izkušnje in notranje bolečine,
- osvobajamo blokade, ki imajo korenine v zgodnjem otroštvu ali so nastale med porodom,
- čistimo energije prednikov in prednic po ženski in moški liniji,
- podoživljamo in ozaveščamo prejšnja življenja na čustvenem, energijskem in mentalnem nivoju,
- rešujemo karmične situacije.

Popotovanje ti bo pomagalo, da boš v svoje življenje vnesla več nežnosti, mehkobe, več miru in ljubezni do sebe. Podprla te bo, da bodo tvoji odnosi bolj srčni, razumevajoči, ti pa bolj sijoča in polna energije. 

Delavnica bo potekala v prostorih Vivine studio, Dobriša vas 9, Petrovče – Okolica Žalca

Prispevek za 3 urno delavnico je 66€. 

Prijaviš se s plačilom 26€ akontacije, vse informacije prejmeš ob prijavi. Ostalo, 40€, poravnaš z gotovino na delavnici. 

PRIJAVA

rada se imam - aroma rebirthing_3

O nama

Maja

Sem srčna raziskovalka svojih osebnih globin in življenja. Učim energijske tehnike in vaje za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre, vodim različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, učim vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Največja strast so čustvene globine, pomagam pri reševanju travm in bolečin iz preteklosti, ujetih in potlačenih čustvih in zdravljenju ranjenega otroka.

Nadvse uživam, ko ženskam pomagam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, iskrenosti in ranljivosti.

Prirejam individualne in skupinske delavnice, tečaje po celi Sloveniji in preko spleta.

Anka

Sem intuitivna aroma terapevtka, varuhinja modrosti rastlin, umetnica in raziskovalka vsega kar mi življenje ponudi. S svojim znanjem in eteričnimi olj te podprem in opolnomočim, da lahko v vsakem trenutku uravnovesiš svoje fizično, čustveno ali energetsko telo. 

V naravi sem od nekdaj našla inspiracijo za igrivo raziskovanje, ustvarjanje in umetnost. Vstopila sem v svet nabiranja divjih rastlin in divje rasle hrane, ki je moje telo napolnilo z njeno energijo a hkrati nabiranje le teh praznilo moje telo vsega, česar ne potrebujem. Z zavedanjem kaj vse ponuja svet okoli nas me je pred skoraj desetletjem življenje popeljalo v raziskovanje te medicine narave – v mistični svet terapevtskih eteričnih olj. 

Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.