Srčni Rebirthing je magična tehnika

Srčni Rebirthing je meni najljubša, najgloblja, najbolj osvobajajoča tehnika, ki me spremlja že več kot 1 desetletje. Že pri prvem dihanju sem se zaljubila vanjo. Moč ter intenziteta, ki jo omogoča in jo doziram jaz sama, mi pomaga, da se poglabljam globoko vase, v tiste skrite dele.

S  pomočjo zavestnega povezanega dihanja in prisotnosti sem ozavestila, spustila in ozdravila mnogo fizičnih, čustvenih, mentalnih in energijskih blokad, odpirala in predelovala izkušnje prejšnjih življenj, zdravila ranjeno deklico,… Tehnika pa mi prinaša tudi spoznanja o mojih lastnih darovih, sposobnostih, o moji lastni poti, poslanstvu. Tako me vedno bolj povezuje z mojim višjim jazom, dušo.


Dihalno tehniko sem verjetno dihala že več kot 500x, vmes več kot 5 let na rednih tedenskih skupinskih delavnicah skupaj s 50imi prijatelji – to so bili res nori časi, morda še malo preveč. Pred tem sem jo dihala individualno s pomočjo mojega učitelja pa v duetu z Dejanom ali drugimi prijatelji, velikokrat pa sem jo dihala tudi sama – kot sem že omenila, sem (bila) zaljubljena vanjo. Neko obdobje sem jo dihala po 3x na teden in z njo delala neverjetne manevre. Enkrat sem šla celo malo predaleč in sama sebe ”vrgla v smrt” – govorim o svojem egu. Takšna je bila namreč moja namera dihanja. Pri dihanju je bil proces tako močan in intenziven, da sem na nekem nivoju resnično umrla – moj ego. Posledice so bile hude in sem potrebovala kar nekaj dni regeneracije. Učinki so bili res neverjetni, vendar to ni bilo dejanje ljubezni do sebe.  Po tem sem se malo ”umirila”.

Z vsemi temi izkušnjami sem tehniko res globoko spoznala, jo preučila na vseh močnih dimenzijah in spoznala njene učinke, zmožnosti in pasti.

Ko sem bila pripravljena, sem jo začela tudi voditi, vendar sprva samo v duetih z bolj izkušenimi ”mački”. Prvo leto ali 2 sem bila bolj ”asistentka” mojim starejšim prijateljem, ki so imeli več izkušenj in znanja in so tehniko in način dela z ljudmi obvladali. Tako sem se postopoma učila kako se drži sveti prostor, kako se energijsko pomaga, podpira, ”drži energijo” in hkrati usmerja energijo v njeno transformacijo in transmutacijo. Učila sem se energijskih zaščit ter načinov kako sebe ”očistiš” po delavnicah in terapijah.

Kasneje sem začela voditi tudi sama, pa vseeno še vedno v duetu ali trojki. Tako sem imela pomoč, podporo, svetovanje, da sem pristopila na najbolj zdrav, zavesten, varen način in skupini ali posameznikom omogočila globoko čustveno, mentalno in energijsko zdravljenje. Zelo mi je pomagalo, da smo po delavnicah vedno imeli pogovor o delavanici, vodenju, tehnikah, ki smo jih delali, en drugemu smo dajali nasvete, podporo pa tudi kritiko.

Sedaj jo 9 let vodim na individualnih terapijah in skupinskih delavnicah po celi Sloveniji. Verjetno sem vodila preko 200 skupinskih delavnic in preko 300 individualnih terapij, kjer so udeleženci dihali tehniko Srčni Rebirthing.

Kljub ogromno izkušenj držanja varnega prostora, podpore in vodenja mi je vsako dihanje nekaj novega. Bolj kot sem v energiji raziskovanja, več se lahko naučim pri vsakem posamezniku. Ko opazujem dihanje jasno vidim stanje čaker, energije, blokad, čustvenih travm in podobno, zato lahko podprem človeka na njegov najboljši možni način – z energijo, dotikom, besedo, včasih tudi kakšno masažo.

Hvaležna za božanske delavnice in terapije, ki me bogatijo.


Izkušnja, ko se 20 ljudi odpre in si dovoli pokazati čisto vse, kar se skriva v njih je zame nekaj najbolj resničnega in avtentičnega. Hvala, da sem lahko priča takšnim čarovnijam. Trenutno je to moje globoko poslanstvo, ker sem bila zdravilka že v veliko prejšnjih življenjih.  

Ljudje se vračajo, ker opazijo, kako jim tehnika pomaga v življenju. Kako odpira pot k bolj resničnem, ranljivem, iskrenem življenju. Pomaga topiti vse tiste laži, vzorce in prepričanja, ki nas držijo nazaj, ujete v preteklosti in odpira vrata svobodi, ljubezni in harmoniji. Znotraj sebe in v naših odnosih.

Hvaležna,

Maja Radej – Majaea

Novi termini skupinske tehnike so na voljo TUKAJ.