Srčni Rebirthing Kranj

Moje srce je odprto v globoki ponižnosti in milini. Torkova delavnica je bila neverjetno globoka, prebojna, osvobajajoča. 14 čudovitih duš je slišalo moj klic, da se združimo, povežemo in podpremo pri izjemnem preboju posameznika.

Samo popotovanje se je pričelo z odpiranjem svetega prostora, kjer smo ustvarili varnost in zaupanje. Nadaljevali smo z vajami za telo, odpirali in uravnovesili smo svoje čakre, sprostili stres, napetosti in tesnobe iz svojega telesa. Po globoki vaji odpiranja srca in čutenja ljubezni do sebe, smo se poglobili v osrednjo tehniko. 

Zavesten povezan dih je bil izjemen. Tako zelo sem hvaležna, da sem lahko podprla vse udeležence in jih tekom dihanja usmerjala. Vsakemu posebej sem intimno predala jasno sporočilo, usmeritev in tako so lahko šli še globlje. 

Pri eni ženski sem takoj videla, kako ima v svoji avri duši dveh oseb, ki sta že pokojni. Ti duši sta jo ”dušili”. Usmerila sem jo, da je postopoma lahko izžalovala eno, nežno predihala in spustila, potem pa še drugo in tako obe duši osvobodila, da sta lahko nadaljevali svojo pot. Ženska pa je čutila globoko osvoboditev, lahkotnost in mir. 

Pri druga ženski, ki zdravi raka, sem takoj videla globoko čustveno rano na srčni čakri, ki je posledica otroštva. Usmerila sem jo in spustila je veliko potlačene žalosti in zamer. Odpuščala je in zdravila svoje srce. Naprej sem videla, da je del vzroka za njeno bolezen prejela od svojih prednic in prednikov in jo usmerila v spuščanje in zdravljenje le te. Po delavnici je čutila neverjetno sprostitev in zaupanje vase. Da zmore pozdravit svojo bolezen in da je na pravi poti. Oh, koliko življenja je bilo v njenih očeh. 

Naslednja ženska je imela v svojem energijskem polju veliko nepredelane energije svojega očeta, nežno in mehko sem jo usmerila tja, da je lahko spustila težke izkušnje iz otroštva in se osvobodila preteklih bolečin, ki jih je nosila v sebi desetletja. Po delavnici je povedala, da se počuti, kot da je spustila eno tono iz sebe. 

Moški je omenil bolečine v ledvenem delu, kjer sem jasno videla energijsko blokado in, da je on svojo moč predal očetu in ga usmerila, da zahteva svojo moč nazaj. Prejemal je nazaj svojo energijo, in se polnil. 

Ženska je imela v maternici ujeto eno dušico, pa sem jo vprašala, če je morda imela splav. Potrdila mi je, potem pa jo usmerila, da spusti dušico iz svoje maternice in izžaluje izgubo. Tako mehko in ljubeče se je naredila sprostitev in osvoboditev. 

Dogajalo je še in še, pa vendar ne bom vsega delila s svetom. 

Oh ja, same močne zgodbe in ogromne osvoboditve. Spustili tisto staro naredi prostor novemu. Spustiti težke bolečine odpre prostor za več ljubezni, za bolj odprto srce, za več nežnosti in miline. V prvi vrsti do sebe. 

Hvala, da ste prišli, si vzeli čas zase in si dovolili pogledati, kaj vse se skriva v vas. Če vi ne bi bili pripravljeni, vam tudi jaz ne bi morala pomagati. Hvala.

Te zanima delavnica, poglej so več o njej in naslednje termine TUKAJ. 

Objem,

Maja Radej – Majaea